Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

művészeti tevékenység

kifejezésre
1

Művészeti tevékenység keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Festetics Kastély

  Festetics Kastély - Művészeti tevékenység - Tudakozó.hu Festetics Kastély - Művészeti tevékenység - Tudakozó.hu Festetics Kastély - Művészeti tevékenység - Tudakozó.hu

  8360 Keszthely, Kastély u. 1.

  A több mint negyedévezredes Festetics-kastély építését 1745-ben Festetics Kristóf kezdte. Az akkor 34 termes épületet a XVIII. és XIX. században háromszor átépítették, bővítették, így ma 101 helyiséggel büszkélkedhet és ezzel Magyarország három legnagyobb, barokk kastélyainak egyike lett.


  Részletek
 • 2. E-Milorg Kft.

  1162 Budapest, Péterke u. 6.

  Az alkalomhoz, eseményhez és személyhez illő reprezentatív díj, emléktárgy és ajándék kiválasztása különösen felelősségteljes feladat.

  Felismerve az e területen mutatkozó új elvárásokat, az E-MILORG Kft. készséggel áll az exkluzív megoldást igénylő partnerek rendelkezésére.

  Tervezői tevékenységünkhöz minden esetben elismert művészeket alkalmazunk, és termékeink a Képző- és Iparművészeti Lektorátus által minősítettek.

  A Kft. szervezte és bonyolította Magyarország legnagyobb minőségügyi elismerésé...


  Részletek
 • 3. Chrobák János egyéni vállalkozó

  1183 Budapest, Huba u. 3.

  Vállalkozásom érdekessége, hogy esküvőkre vőfélyt, rendezvényekre ceremóniamestert tudok biztosítani.


  Részletek
 • 4. PENTATON Művész- és Koncertügynökség Kft.

  1081 Budapest, Rákóczi út 65.

  Cégünk rendezvényszervezéssel, művészközvetítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Helikon Kastélymúzeum Kht.

  8360 Keszthely, Kastély u.1.

  A több mint negyedévezredes Festetics-kastély építését 1745-ben Festetics Kristóf kezdte. Az akkor 34 termes épületet a XVIII. és XIX. században háromszor átépítették, bővítették, így ma 101 helyiséggel büszkélkedhet és ezzel Magyarország három legnagyobb, barokk kastélyainak egyike lett. A park több évszázados fáinak lombjai alatt nyári estéken klasszikus színházi előadásokat élvezhet az ide látogató vagy gyertyafényes, zenés éjszakai kastély- látogatáson vehet részt. Kívánságra a kiállításokon tárlatvezet...


  Részletek
 • 6. JÁSZSÁG NÉPI EGYÜTTES

  5100 Jászberény, Víz u. 1.


  Részletek
 • 7. ÖSSZPRÓBA ALAPÍTVÁNY

  1078 Budapest, VII. István u. 16. III.26.


  Részletek
 • 8. Imimpex Kft.

  1164 Budapest, Gazdaság út 7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak