Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

33 db találat

művészeti kiállítás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Művészeti kiállítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft.

  KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu KOGART Ház Vendéglátó és Rendezvényszervező Kft. - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu

  1062 Budapest, Andrássy út 112.

  KOGART Étterem-Kávézó-Rendezvényház

  A KOGART Étterem-Kávézó az Andrássy út egyik legszebben felújított villaépületében található. Ötvözve az ízek harmóniáját a szépséggel és a művészetekkel, az étterem hangulatos környezetben, gondosan összeállított menüsorral várja a nemzetközi gasztronómiai finomságok kedvelőit.

  Az épület építészeti adottságainak köszönhetően kiváló helyszín exkluzív rendezvények megtartásához. Egyedi környezetben fogadhatja vendégeit és üzleti partnereit. Saját cateringgel, széles...


  Részletek
 • 2. V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola

  V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola - Művészeti kiállítás - Tudakozó.hu

  3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 12.

  Az iskolát 92 éve alapították. Az intézményben 4 éves képzés folyik, majd 2 éves szakmára irányuló képzésben vehetnek részt a tanulók, amelynek elvégzése után felsőfokú szakképesítést szereznek.


  Részletek
 • 3. Magyar Fotóművészek Szövetsége

  1065 Budapest, Nagymező u. 20.

  A Szövetség célja: a fotóművészi alkotótevékenység kibontakoztatása és támogatása, tagjainak társadalmi szintű érdekképviselete.


  Részletek
 • 4. Kondor Béla Közösségi Ház

  1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.

  Közösségi házunkban minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelő időtöltést! Képzéseink, programjaink mellett nálunk kerül havonta megrendezésre a "Hatalom kártyái" országos kártyaverseny. Várjuk szeretettel!


  Részletek
 • 5. Magyar Nemzeti Galéria

  1014 Budapest, Dísz tér 17.

  A Magyar Nemzeti Galéria a magyarországi képzőművészetek kialakulásának és fejlődésének folyamatát dokumentáló és bemutató legnagyobb közgyűjtemény.


  Részletek
 • 6. Kapoli Múzeum & Galéria

  8638 Balatonlelle, Kossuth Lajos u. 35.

  A Kossuth Lajos utca 35. szám alatt, egy 1790-ben épült, mára precízen rendbe hozott parasztház ad otthont a Kapoli Múzeum és Galéria kiállításainak.


  Részletek
 • 7. Pécsi Galéria

  7621 Pécs, Széchenyi tér

  Cégünk galériát üzemeltet.


  Részletek
 • 8. Szépművészeti Múzeum

  1146 Budapest, Dózsa György út 41.

  A Szépművészeti Múzeum megnyitásakor a jelenlévők még méltán remélhették, hogy az épület hosszú távon megoldja a gyűjtemény elhelyezésének problémáját. Bár Schickedanz Albert és Herzog Fülöp terve kiválóan illeszkedett a térhez, a legkevésbé sem bizonyult szerencsésnek a gyűjtemény bemutatására. A valóban impozáns, historizáló épület tágas csarnokai inkább szolgálták a már a maga korában is anakronisztikusnak tetsző gipszgyűjteményt, semmint az oldalsó, kisebb terekbe szoruló képtárat. Még Pulszky távozásáv...


  Részletek
 • 9. Zempléni Múzeum

  3900 Szerencs, Rákóczi-vár

  A szerencsi Zempléni Múzeum 1968-ban kezdte meg működését. Szerencs, a hegyaljai kis település gazdag történelmi hagyományokkal rendelkezik. Itt építette meg első várerődítményét a Rákóczi család dinasztiaalapítója, Rákóczi Zsigmond; itt választották meg Bocskai Istvánt Magyarország fejedelmévé. A helytörténet kutatása s eredményeinek bemutatása mellett a múzeum legfontosabb feladata az országos gyűjtőkörrel rendelkező gyűjtemények: a képeslap- és az ex libriskollekció gondozása....


  Részletek
 • 10. Bocskai István Általános Iskola

  1113 Budapest, Bocskai út 47-49.

  Az újbudai Bocskai István Általános Iskola a XI. kerület észak-kelenföldi városrészben áll. Ez a táj a 20. elején, az I. világháborúig szántóföld, bolgárkertészet és szőlő volt. A háború kitörésekor a közeli Károly király laktanya és a Kelenföldi pályaudvar körzetében egy katonai raktárváros épült ki. Ugyancsak a háborús konjunktúra miatt hadiüzemek is épültek a környéken. A háború után a barakktelep benépesült munkanélküliekkel, sőt most már lakás céljából épülő újabb viskókkal növekedett. Ezt a nyomornegy...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak