Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

művészeti iskola

kifejezésre
1 | 2 | 3

Művészeti iskola keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nógrád Megye Önkormányzata

  Nógrád Megye Önkormányzata - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Nógrád Megye Önkormányzata - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Nógrád Megye Önkormányzata - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Nógrád Megye Önkormányzata - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Nógrád Megye Önkormányzata - Művészeti iskola - Tudakozó.hu

  3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

  Nógrád megye az ország északi részén, a szlovák határ mentén fekszik. Az északi régió három megyéje - Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád - közül a legközelebb helyezkedik el a fővároshoz. A megye hazánk második legkisebb területű és lélekszámú közigazgatási egysége.


  Részletek
 • 2. Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium

  Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium - Művészeti iskola - Tudakozó.hu Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium - Művészeti iskola - Tudakozó.hu

  6720 Szeged, Tömörkény u. 1.

  A Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium jogelődjét 1897-ben alapította Szeged városa Állami Leányiskola néven. Az intézmény kezdetben ideiglenesen egy bérházban nyert elhelyezést, a Szabadkai sugárút és a Földvári utca sarkán álló Novák-házban. 1901-1903 között épült fel a M. Kir. Vallás és Közoktatásügyi Minisztérium által megvásárolt Wodlianer-féle telken a ma is az oktatásnak helyet adó épület, melyet Baumgarten Sándor, Lechner Ödön közvetlen tanítványa tervezett, aki maga is...


  Részletek
 • 3. Együd Árpád Általános Művelődési Központ

  7400 Kaposvár, Csokonai u. 1

  A művelődési központ - korábbi népszerű nevén az ifiház - a város egyik legfontosabb kulturális intézménye, amelyben sokszínű tevékenységével várjuk látogatóinkat.
  Programjaink közül kiemelkedik a már negyedszázada évente megrendezésre kerülő Kaposvári Farsangi Napok rendezvényei és a Tavaszi Fesztivál művészeti eseményei. E falak között otthonra találnak a különböző művelődő közösségek, az emeleti presszó a város ifjúságának kedvelt találkozóhelye.
  Az épületben található színházterem 400 vendég befogadás...


  Részletek
 • 4. Rákospalotai Meixner Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

  1155 Budapest, Tóth István u. 100.

  Növendékeink harmonikus személyiségfejlődését egyrészt a sok egyéni törődéssel, másrészt intenzív közösségi élet biztosításával szeretnénk támogatni.


  Részletek
 • 5. Szellemkép Szabadiskola

  1072 Budapest, Dob u. 20. II. em 25.

  A SZELLEMKÉP Művészeti Szabadiskola fotográfus illetve európai rövidfilm operatőri, rendezői és szerkesztői képzést nyújt. Rendszeres műhelymunkára épülő tematikája elsősorban a kis költségvetésű és önálló, igényes fotográfiai tevékenységhez nyújt segítséget. Szemesztereink októberben és februárban indulnak.


  Részletek
 • 6. Alba Régia Táncegyesület Kiemelten Közhasznú Szervezet

  8000 Székesfehérvár, Malom út 6.

  A 70-es évek elején futótűzként terjedt a TÁNCHÁZ jelenség. A székesfehérvári példa, hogy önálló épületben, kibővített tartalommal napjainkban is működik, fejlődik és egyedülálló.


  Részletek
 • 7. Budapest Főváros Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

  1082 Budapest, Baross u. 63-67.

  Józsefváros több mint 220 éves múltra tekint vissza. Olyan nagyszerű intézményekkel büszkélkedhet, mint a Magyar Rádió, az ELTE, a SOTE, vagy éppen a Nemzeti Múzeum. Ennek a nagyszerű városrésznek vagyunk az önkormányzata.

  Ügyfélfogadási rend:
  Hétfő: 13.30-18 óra
  Kedd: nincs
  Szerda: 8.15-16.30 óra
  Csütörtök: nincs
  Péntek: 8.15-11.30 óra


  Részletek
 • 8. Garabonciás Művészeti Iskola

  3433 Nyékládháza, Erkel Ferenc u. 16.


  Részletek
 • 9. Farkas Ferenc Művészeti Iskola, Sárospatak

  3950 Sárospatak, Szent Erzsébet u. 30.


  Részletek
 • 10. Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskola

  3525 Miskolc, Pallos u. 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak