Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

műszeres kútvizsgálat

kifejezésre
1

Műszeres kútvizsgálat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hidrotechnika Kft.

  8200 Veszprém, Vilonyai út 6/b.

  Cégünk 1990 óta sikeresen van a piacon. Nagyüzemi és házikutak fúrásával, javításával foglalkozunk. A lehető legkedvezőbb árakkal, magasan képzett szakembergárdával, gyorsan, hatáékonyan dolgozunk. Referenciákkal rendelkezünk.


  Részletek
 • 2. Geoservice Kft.

  3527 Miskolc, József Attila u. 59.

  1955-ben alakult meg miskolci székhellyel az a geofizikai szolgáltat, amely cégünk alapításától, 1990. óta Geoservice Kft. (Geoservice Geofizikai, Geológiai és Kútszelvényező Korlátolt Felelősségű Társaság) néven jogfolytonosan végzi tevékenységét.
  Az évtizedek során a kutatási feladatok és a hangsúlyok módosultak, de az alap változatlan: műszeres geofizikai mérések végzése kutatófúrásokban (mélyfúrási geofizika), illetve kutakban (kútvizsgálat). Az eltelt több mint öt évtized alatt folyamatos fejlődés men...


  Részletek
 • 3. Aquaplus Kft.

  6762 Sándorfalva, Sövényházi út 1.


  Részletek
 • 4. Mészáros Antal kútfúró

  6721 Szeged, Honvéd tér 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak