Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

műszaki termék

kifejezésre
1

Műszaki termék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Unitool-Plastik Kft.

  Unitool-Plastik Kft. - Műszaki termék - Tudakozó.hu

  2049 Diósd, Petőfi Sándor u 21.

  A Unitool-Plastik Kft. 100% magyar tulajdonban lévő szerszám és műanyag termékgyártó cég. Fő profilja az igényes műszaki termékeket gyártó szerszámok készítése, elsősorban az autóipar, elektronika és az egészségügy részére.

  Saját tervezőink CAD rendszerben a megrendelő részéről biztosított termékrajz és műszaki előírások alapján tervezik a szerszámokat. Termelésünk 80%-át nyugat európai, illetve skandináv piacra szállítjuk. Műanyag feldolgozó üzemünkben 8 db 35-175 tonnazáró erejű fröccsgépünk van, melye...


  Részletek
 • 2. Signál-Tévé Szolgáltató Bt.

  8500 Pápa, Eötvös József u. 6.

  Cégünk műszaki termékek árusításával és garanciális, illetve garanciaidőn túli javításával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Euro Flexomatic Kft.

  2040 Budaörs, Vas u. 21/a

  Az Euro Flexomatic Kft. magas minőségi színvonalat képviselő műszaki termékek importjával és kereskedelmével foglalkozó cégcsoport.


  Részletek
 • 4. Termin System Minőségügyi és Kereskedelmi Bt.

  8184 Balatonfűzfő, (Fűzfőgyártelep) Nitrokémiai Ipari park

  A Termin System Bt. minőségközpontú rendszerek (ISO tanusítványok) kiépítésével, pályázatok készítésével, műszaki termékek kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Wolf Plastics Kft.

  9444 Fertőszentmiklós, Soproni út 49.

  A csomagolást, az eladást előremozdító eszközök közül, a reklám után, a legfontosabb, hiszen segít a vásárlóknak a termékek felismerésében. Szolgáltatásaink: -Csomagolóvödör -Kertészeti termék -Fúvott termék Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 6. Hungaroflash Kft.

  1036 Budapest, Lajos u. 47/B

  A Hungaroflasht 1994-ben alapították megbízható, hosszú életű stroboszkóplámpák gyártására. Azóta cégünk minőségi termékek előállításával és a stroboszkóplámpák folyamatos fejlesztésének fenntartásával erős pozíciót mondhat magának a piacon.


  Részletek
 • 7. Elektrik 93 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  3000 Hatvan, Grassalkovich u. 11.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak