Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

műanyagszerszám-tervezés

kifejezésre
1

Műanyagszerszám-tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mitter és Társa Kft.

  2500 Esztergom, Balassa B. u. 30.

  Vállalkozásunk 15 éve működik. Egyedi műanyag szerszámok tervezését, gyártását és fröccsöntést vállalunk.


  Részletek
 • 2. I.M-Plast Kereskedelmi és Gyártó Kft.

  2376 Hernád, Iskola út 3.

  Cégünk műanyagfeldolgozással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Ril 2000 Kft.

  8400 Ajka, Liliom u. 3.

  Cégünk 1997. március 31-én alakult Ajkán a magyarországi szerszámgyártás paradicsomában. Magyar és külföldi megrendelőink igényeinek állandó négy fős csapat áll rendelkezésre, hogy az adott feladatokat pontosan és gyorsan elkészítsék.


  Részletek
 • 4. PLASZT-IM Kft.

  1214 Budapest, II. Rákóczi F. u. 185-187.

  A PLASZT-IM Kft-t a tulajdonosok 1995 augusztusában alapították. A cég klasszikus müanyagfeldolgozással foglalkozik, fröccsöntéssel és extrudálással állítja elő termékeit.

  A cég terméke a különböző méretű , napernyő - reklámernyő tartó talp. 20 és 60 literes méretben készítjük ezen termékünket, melyekkel ma Európában meghatározó szerepet tölt be cégünk.

  Cégünk 1996-tól foglalkozik különböző tároló edények, ballonok gyártásával. Ezzel egyidőben kezdte meg saját termékeként a kórházi veszélyes hulladék...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak