Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

műanyag fröccsöntött termék

kifejezésre
1

Műanyag fröccsöntött termék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Táborplaszt Kft.

  Táborplaszt Kft. - Műanyag fröccsöntött termék - Tudakozó.hu Táborplaszt Kft. - Műanyag fröccsöntött termék - Tudakozó.hu Táborplaszt Kft. - Műanyag fröccsöntött termék - Tudakozó.hu Táborplaszt Kft. - Műanyag fröccsöntött termék - Tudakozó.hu

  1237 Budapest, Szilágyi Dezső u. 101.

  A társaság fő tevékenységi köre: ipari szennyvíztisztítás, veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, környezetvédelem, valamint korszerű fröccsöntött termékek forgalmazása Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonban van.


  Az ipari szennyvíztisztító részleg a környezetvédelem egyre fokozódó igényeit figyelembe véve a különböző ipari tevékenységekből származó hulladékok feldolgozását és ártalmatlanítását végzi. Az üzem, az ipari hulladékokat csatornaképes vízzé, illetve végleges lerakásra alkalmas iszappá d...


  Részletek
 • 2. WFK-Ü Műanyagfeldolgozó Kft.

  9735 Csepreg, Petőfi u. 7.

  A WFK-Ü Műanyagfeldolgozó Kft. 1992-ben alakult. A Társaság tevékenységi köre a műszaki műanyag alkatrészek fröccsöntése és ehhez tartozóan kiegészítő tevékenységként, alkatrész illetve részegység szerelés, feliratozás, dekorfólia hőpréselés. Vevőinknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a szerszámgyártástól az anyag- és segédanyag beszerzésen át a késztermékek kiszállításáig.


  Részletek
 • 3. Polycap Kft.

  1164 Budapest, Csókakő u. 27.

  Cégünk műanyagfröccsöntött termékek előállításával foglalkozik az élelmiszeripar, illetve a gyógyszeripar részére.


  Részletek
 • 4. Technoplast Kft.

  3540 Miskolc, Vasgyári út 43.

  Cégünk 1981-ben alakult 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk a műanyagfröccsöntés, szerszámkészítés, gyors prototípusgyártás sztereolitgráfikus (lézeres) járással.


  Részletek
 • 5. Pro Form Kft.

  1139 Budapest, Teve utca 60.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak