Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

múzeumpedagógiai oktatás

kifejezésre
1

Múzeumpedagógiai oktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Műcsarnok

  Műcsarnok - Múzeumpedagógiai oktatás - Tudakozó.hu Műcsarnok - Múzeumpedagógiai oktatás - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Dózsa György út 37.

  A Hősök terén álló bazilikális alaprajzú épület 1896-ra, a honfoglalás 1000 éves évfordulójának ünnepségeire készült el, Schickedanz Albert műépítész tervei szerint.Az épület főmotívuma a hatoszlopos bejárati portikusz korinthoszi oszloprenddel. Hátsó falán Deák Ébner Lajos háromrészes freskója a szobrászat kezdetét Vulkán és Athéné alakjával, a művészetek kútforrását Apollóval és a múzsákkal, s a festészet eredetét a szerelmes pásztorral az antik legenda szerint ábrázolja. A közbenső képeken a festészet és...


  Részletek
 • 2. Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre

  Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre - Múzeumpedagógiai oktatás - Tudakozó.hu

  2000 Szentendre, Sztaravodai út

  Amit múzeumunkban lát és tapasztal, másfélszáz múzeumi munkatárs több évtizedes munkájának eredménye. Örömmel adjuk át Önnek is, reméljük kiállításaink és rendezvényeink maradandó élményt nyújtanak.


  Részletek
 • 3. Győri Városi Művészeti Múzeum

  9021 Győr, Király u. 17.

  A Városi Művészeti Múzeumot 1994. szeptember 15-én alapította Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata azzal a céllal, hogy szakszerűen gondozza, dolgozza fel, fejlessze tovább, publikálja és mutassa be állandó és időszaki kiállítások keretében a város képző- és iparművészeti gyűjteményeit. E gyűjtemények közé tartozik a korábban városi tulajdonba került Borsos Miklós- és Kovács Margit-művészeti hagyaték, a 33 éve működő Győri Művésztelep nemzetközi képzőművészeti gyűjteménye, az Oxigén Biennálé Alapítvány álta...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak