Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

médiatechnológus

kifejezésre
1

Médiatechnológus keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mikrokozmosz Oktatási Központ

  Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Médiatechnológus - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Sas u. 25.

  A Mikrokozmosz Oktatási Központ 1992-ben alakult, a felnőttoktatási piac több minőségi garanciáját is magukénak tudhatjuk, így a Felnőttképzési Akkreditációs Testület (FAT) is minősítette intézményünket, valamint a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének minősítésével is rendelkezünk. Az általunk működtetett ISO minőségirányítási rendszernek köszönhetően a korábbi időszakban megszokott minőséget tovább tökéletesítettük.

  A Mikrokozmosz Oktatási Központ az elérhető tudás háza. Felnőttoktatást, továbbké...


  Részletek