Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

márványcsiszolás

kifejezésre
1

Márványcsiszolás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Filó és Társa Kft.

  Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Vegyész u. 66-68.

  Egyedi exkluzív megjelenésű intarziák készítése vízsugaras vágással. Márvány gránit mészkő, terrrazzó padlóburkolatok készítése és helyszini csiszolása.


  Részletek
 • 2. AM System Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  AM System Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Rákóczi u. 24/e

  Cégünk márványcsiszolással és professzionális takarítással foglalkozik. A legfejlettebb amerikai gépekkel, vegyszerekkel és technológiákkal végezzük tevékenységünket. Kiemelkedő referenciák: Sofitel Budapest,Corintia
  Royal Hotel,Hotel Kempinski,Hilton Budapest, Nemzeti Múzeum, Inter-Continental! Remélem, megtisztelnek bizalmukkal!
  Tekintse meg honlapunkat!
  www.amsystem.hu


  Részletek
 • 3. Uriel Clearness Tisztítástechnikai Kft.

  Uriel Clearness Tisztítástechnikai Kft. - Márványcsiszolás - Tudakozó.hu

  2119 Pécel, Aradi u. 15/a.

  A cégvezetőség 10 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően, egy felkészült és rugalmas szolgáltatóval találkozik a tisztelt megrendelő. Célkitűzésünk a megbízhatóság és az állandó minőség, melyet munkatársaink gondos kiválasztásával ( erkölcsi bizonyítvány, kulturált megjelenés feltétel ), és folyamatos képzésével érünk el. Piacképes árainkkal arra törekszünk, hogy a magasszintű szolgáltatás könnyen elérhető legyen. A takarítás-tisztítás világában teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

  Szolgáltatásaink:
  -...


  Részletek
 • 4. Köves Műköves és Kőfaragó Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  2131 Göd, Nemeskéri u. 33.

  Vállalkozásunk készít műkő és más alapú épületszerkezeti elemeket, sírkövet, kerítést. Egyedi ötleteket és kéréseket is vállalunk.


  Részletek
 • 5. Kricbacher Épülettisztító Egyéni Cég

  1112 Budapest, Menyecske u. 29. V./35.

  A Kricbacher Épülettisztító Egyéni Cég magas színvonalú épülettisztítási és takarítási szolgáltatásaival áll partnerei rendelkezésére.


  Részletek
 • 6. Bianco-C Kft

  8330 Sümeg, Hunyadi u. 2

  Cégünk Gránit-, Márvány-, Agglomerát anyagokat külföldről importál. Az anyagokat Gránit esetében tömb és lap formájában hozzuk be. A tömb anyagokat köteles vágógéppel 2, 3, 5, 8, 10 cm-es lapokra vágjuk majd ezt követően csiszoljuk. Ezen anyagokat feldolgozzuk, igény szerint méretre vágjuk, valamint táblás anyagként értékesítjük. Vállaljuk: síremlékek és kiegészítők készítését, gránit-, márvány-, agglomerát táblás anyagok értékesítését, viszonteladók kiszolgálását...


  Részletek
 • 7. Uriel Clearness Bt.

  1101 Budapest, Salgótarjáni u. 47/a.


  Részletek
 • 8. Padlóház Bt.

  2162 Őrbottyán, Fő u. 1.


  Részletek
 • 9. Őze-Márvány Bt.

  1026 Budapest, Sövény u. 1/B


  Részletek
 • 10. Tisztaság Future 2003 Kft.

  1202 Budapest, Farkaslaka u. 39.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak