Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

márványburkolat felújítása

kifejezésre
1

Márványburkolat felújítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Filó és Társa Kft.

  Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu Filó és Társa Kft. - Márványburkolat felújítása - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Vegyész u. 66-68.

  Egyedi exkluzív megjelenésű intarziák készítése vízsugaras vágással. Márvány gránit mészkő, terrrazzó padlóburkolatok készítése és helyszini csiszolása.


  Részletek
 • 2. Temesi Gránit

  8831 Nagykanizsa, Szentendrei u. 65.

  A Temesi Gránitnál teljekörű márvány, gránit és műkő munkák elérhetők, minőségi kivitelben.


  Részletek
 • 3. Synthese Restaurátor Kft.

  1147 Budapest, Kerékgyártó u. 51.

  Múltunk számtalan műalkotása vár restaurálásra. Festmények, szobrok és kulturális javaink áldozatul esnek az idő rombolásának, vagy az emberi gondatlanságnak. Restaurálni annyi, mint megismerni, helyreállítani és gondozni. Elődeink romlandó anyagokkal próbálták megalkotni művészeti szándékaik lenyomatait, szépnek tartott ideáljaikat, vagy egyszerűen egy korszak divatját követték.
  A Synthese Restaurátor Kft. 1991-es megalakulása óta a legkülönbözőbb restaurátori feladatokkal került szembe. Alig van, olyan a...


  Részletek
 • 4. Parlag Ferenc

  2687 Bercel, Hunyadi út 9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak