Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

májfolt eltüntetése

kifejezésre
1

Májfolt eltüntetése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon

  Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Akvamarine Kozmetikai és Alakformáló Szalon - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.akvamarine.hu

  Kozmetika és szépségszalon! A legkorszerűbb fogyasztó és alakformáló módszerek a test-lélek-szellem harmóniáját megteremtő légkörben. Szakképzett természetgyógyászok és szakemberek segítségét veheti igénybe. Színvonalas szolgáltatásainkat a világ vezető szépségipari cégeinek professzionális technológiái és legújabb termékei biztosítják. Arcfiatalítás IPL villanófénnyel!

 • 2. Laser-Derm Rendelő

  Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.laserderm.hu

  Rendelőnk Mosonmagyaróvár egyik legfrekventáltabb részén az Óvári városrészben a termálfürdő közelében helyezkedik el. A 150 négyzetméteres, igényes környezetben biztonságos és hatékony sebészeti és kozmetológiai ellátást nyújtunk, melyet kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező, gyakorlott személyzet biztosít. A rendelőben dolgozó csapatunk minden tagja, szerepétől függetlenül egyaránt hozzájárul betegeink szakszerű ellátásához. Számunkra alapkövetelmény rendszeres továbbképzésük, tudásuknak szinten tartása és bővítése.
  A közel húsz éves sebészeti tapasztalatot és a tíz éves lézersebészeti szakmai tapasztalatot követően, a bőrsebészet - kozmetológia területén fellelhető legkorszerűbb berendezéseket alkalmazva kezdtük el új rendelőnkben a munkát. Tevékenységünk felöleli a bőrsebészet, visszérsebészet és kozmetológiai sebészet területén megvalósítható legtöbb eszközös beavatkozást is: CO2 (széndioxid) lézeres bőrsebészetet, pulzáló festéklézeres érkezeléseket, Nd:YAG lézeres tartós szőrtelenítést és arcfiatalítást, Botox-kezelést és a Restylane (hyaluronsavas) ráncfeltöltést is.
  Betegeinket, a várakozás elkerülése érdekében, előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambuláns (hagyományos vagy lézeres) műtéteket akár közvetlenül az első vizit után el tudjuk végezni, vagy a beavatkozástól függően, későbbi, egyeztetett időpontban valósítjuk meg.

  Nyitva tartás:
  Hétfő: 8:00 - 16:00
  Kedd: 13:00 - 18:00
  Szerda: 8:00 - 18:00
  Csütörtök: 8:00 - 12:00
  Péntek: 8:00 - 16:00
  Betegfogadás csak előjegyzés alapján.

 • 3. Dr. Lányi Cecília bőrgyógyász, kozmetológus

  Weboldal: http://www.lanyi.hu

  Fő profilunk: ultrahangos zsíroldás, argon lézeres kezelések, rubin lézeres szőrtelenítés.

 • 4. SzépBőr Szalonok

  Weboldal: http://www.szepbor.hu

  Harmadik generációs IPL (Intense Pulse Light) készülékünk megoldást kínál azoknak, akik a végleges szőrtelenítés mellett döntenek.

 • 5. World Class Fitness

  Weboldal: http://www.worldclass.hu

  Cégünk a fitness területén tevékenykedik.

 • 6. Szépbőr.hu

  Szépbőr.hu - Májfolt eltüntetése - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.szepbor.hu

 • 7. Fitness 2000

  Weboldal: http://www.szepbor.hu

 • 8. New Season Szépségszalon

  Weboldal: http://www.newseason.hu

Kapcsolódó kulcsszavak