Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

42 db találat

lovaskocsikázás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Lovaskocsikázás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Hangya Panzió Étterem

  9735 Csepreg, Bajcsy-Zs. u. 2.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 12. Burai Vendégház

  7773 Villány, Erkel Ferenc u. 22.

  Cégünk a borászat és a vendéglátás területén tevékenykedik. Kiváló szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket!


  Részletek
 • 13. Kiskakas Csárda

  9444 Fertőszentmiklós, Soproni út 1.

  Magyarország nyugati részén elhelyezkedő magyaros jellegű csárdát szeretnénk bemutatni Önnek. A csárda Soprontól 20km-re található. Az étlapot elsősorban hagyományos, tájjellegű ételek, valamint a hosszú szakmai gyakorlat során kialakított saját receptek alapján készített ételek szerepelnek.


  Részletek
 • 14. Makay Kereskedelmi Kft.

  9225 Dunakiliti, Gyümölcsös út 30.

  A Makay Kereskedelmi Kft. 1993 óta a mezőgazdaság területén tevékenykedik. Továbbá vállaljuk építőipari földmunkák kivitelezését.


  Részletek
 • 15. Fogadó a Hétvezérhez

  6031 Szentkirály, Ifjúság u. 2.

  Szentkirály központjától nagyjából négy-öt kilométerre nyugatra, a kecskeméti út mellett áll a környék egyik legnépszerűbb vendéglátóhelye: a Hétvezérhez címzett fogadó. Ötven férőhelyes étterme kiválóan alkalmas lakodalmak, családi, vállalati rendezvények lebonyolítására.

  A fogadónak saját, az uniós követelményeknek minden tekintetben megfelelő konyhája, konyha- és kiszolgáló személyzete van. fogadó étlapján többek között olyan sajátosan egyedi, egyetlen más vendéglőben fel nem lelhető ételkülönlegess...


  Részletek
 • 16. Balios Lovasklub

  8782 Zalacsány, Tóvirág u. 8.

  A csendes környezet és az erdő közelsége mindenkinek lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra egész éven át. Szálláslehetőség: 8 db kétágyas fürdőszobás színes televíziós szoba. Ellátás: reggeli; fél ill. teljes panzió külön kérésre.


  Részletek
 • 17. Babat Völgyi Lovasközpont

  2100 Gödöllő, Babat völgy

  A Babatvölgyben a napsütéses órák száma több, mint évi 2000. Ez az érték magasabb, mint az országos átlag. Ezért mondjuk vendégeinknek, hogy nálunk mindenkire többet süt a nap! Csodálatos környezetben, a Gödöllői-dombságon belül a Rákos-patak és a Galga völgy közötti völgyekkel tagolt dombvonulaton helyezkedik el lovardánk. Az Aranyos-patak völgyében, erdőkkel és mezőkkel határolt területen élhet hobbijának: vadászhat, lovagolhat, horgászhat - azaz pihenhet kedvére. Éjszakai szállásáról is gondoskodunk mind...


  Részletek
 • 18. Hortobágyi Csárda

  4071 Hortobágy, Petőfi tér 1.

  Hortobágyi tájjellegű ételek.
  Bankártya elfogadóhely.
  Nyitvatartás: 8:00-20:00 Nyáron: 8:00- 23:00


  Részletek
 • 19. Oroszkúti Lovastanya

  3557 Bükkszentkereszt, Kossuth u. 43.

  Bükkszentkereszt a Bükk legmagasabban fekvő települése Miskolctól néhány kilométerre. Magyarország egyik kedvelt üdülőfaluja. A település adottságainak köszönhetően ideális szabadtéri sportok űzésére. A jó levegő és a természet szépsége vonzza községünkbe a látogatókat.


  Részletek
 • 20. Hotel Bakony

  8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.

  A Bakony Hotel *** a vadregényes Bakony hegység szívében , a festői Bakonybélben, az erdő közepén, egy 4 hektáros ősparkban helyezkedik el. A parkban teniszpálya, ping-pong asztalok és egy félig fedett grillezőhely található, ahol esténként hangulatos kerti vacsorával, valamint hétvégenként közös kenyérsütéssel várjuk vendégeinket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak