Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

lovashintó

kifejezésre
1 | 2

Lovashintó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kámor Fogadó

  Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu Kámor Fogadó - Lovashintó - Tudakozó.hu

  2643 Diósjenő, Ady E. u.90.

  A Börzsöny lábánál, a Felvidék kapujában, már a bronzkorban is várakkal ölelt lankákon terül el az egykori magyar Jenő törzsről elnevezett ősi település, Diósjenő.
  A környék önmagában sem szűkölködik látnivalókban, de számos történelmi emlék, program és túra lehetőség biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását.
  A falu szélén, az erdők és mezők közelében épült fel fogadónk, ami a szállásadáson kívül, még sok más szolgáltatást is kínál vendégei számára.
  Konyhánk mindig friss és finom ételekkel, különleges...


  Részletek
 • 2. Danka Gyula Kocsigyártó

  2750 Nagykőrös, Bálvány u. 77.

  Danka Gyula 15 éve készít kocsikat megrendelésre verseny és szabadidős célokra, bel- és külföldre egyaránt.


  Részletek
 • 3. Tonka László és Társa

  1037 Budapest, Bécsi út 21582/6 hrsz.

  Vállalkozásunk 2-12 lófogatos hintóval vállal különböző ünnepi alkalmakra, rendezvényekre - esküvői fogat, városnéző fiaker, filmezés, megnyitó ünnepségek, családi ünnepek, ballagás, leánykérés, eljegyzés, romantikus randevú, születésnap, - sétakocsikázást. Budapesten és Szentendrén a megrendelő kívánsága szerint, különleges élményt kívánunk nyújtani szolgáltatásunkkal.


  Részletek
 • 4. Hanyi Gödény Étterem

  9155 Lébény, Fő u. 60.

  A Hanyi Gödény Étterem egész évben várja vendégeit saját készítésű Pelikán sörével, házias, főként magyaros ételeivel. Kívánságára bármilyen ételt elkészítünk.


  Részletek
 • 5. Szarvaskút Vendégház Kft.

  8420 Zirc, Szarvaskút

  Egész éves nyitvatartással várjuk kedves vendégeinket! Adottságaink: 4 lakosztály, 1 apartman, 13 kétágyas szoba, 4 zuhanyzós szoba.
  Ajánljuk vendégházunk adottságait, szolgáltatásainkat arra az esetre is, ha az Önök szervezetén belül vagy partnercégeikkel munkaértekezletek, továbbképzések, vezetői tréningek megtartását tervezik.


  Részletek
 • 6. Mokány Lovas Kft.

  2440 Százhalombatta, Tóth tanya

  A Mokány Lovas Klub 1978-ban alakult elnökünk Kovács Miklós szervezésében és vezetésével. Legfobb célkituzésünk, a lovak, a lovaglás, a lovas sportok megszerettetése és elérhetővé tétele mindazok számára, akik kedvelik a természetet és vonzódnak az állatokhoz.
  A helyszín a Lovas Klubnak otthont adó Tóth tanya Budapesttol 25 km-re, Százhalombatta mellett található gyönyörű környezetben, a Duna part löszös fennsíkján. Maga a tanya mintegy 10 hektáron terül el, melynek középpontjában a múzeális értéket képvi...


  Részletek
 • 7. Bodor és Fiai 2003 Kft.

  2021 Tahitótfalu, Révállomás

  Tahitótfaju-Vác között üzemelő teherkomp.
  A komp minden évszakban szünetmentesen üzemel. Árvíz esetén is a hajózási zárlat elrendeléséig folyamatosan közlekedünk.
  Az 50 hektáron elterülő Bodor Major egész évben változatos programokkal és családbarát árakkal várja Önt mesés környezetben a Szentendrei-sziget egyik legszebb részén.
  Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát: a BODOR MAJOR -t.
  A különböző fajtákb...


  Részletek
 • 8. Leitert Henrik egyéni vállalkozó

  6200 Kiskőrös, Fenyves u. 2.

  Én egy sváb hintókészítő család negyedik tagja vagyok. Különleges specialitásom az egyedülálló kézi kidolgozás, amely a kiforrt ősi formákat a technikai újításokkal folyamatosan ötvözi és magasabb szintre fejleszti.


  Részletek
 • 9. Bodor Major

  2021 Tahitótfalu, Révállomás

  A hegy, a víz, a síkság évezredek óta vonzotta az embert. Mindez megtalálható a Dunakanyarban a Szentendrei-szigeten. A tájat ligetek, a mélyebb részeken tőzeges mocsárrétek, s a közepét szélhordta homokbuckák alkotják. Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát: a Bodor Major-t.


  Részletek
 • 10. Eszes Hintó

  6060 Tiszakécske, Fő út 28.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak