Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

lignit

kifejezésre
1

Lignit keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mátrai Erőmű Rt.

  Mátrai Erőmű Rt. - Lignit - Tudakozó.hu

  3272 Visonta, Erőmű u.1.

  A visontai telephelyű Mátrai Erőmű Részvénytársaság a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 836 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű Rt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli.

  Szolgáltatásaink:
  -villamosenergia-termelés,
  -szén...


  Részletek
 • 2. Bakonyi Erőmű Zrt.

  8400 Ajka, Gyártelep Pf. 134.

  A Bakonyi Erőmű Részvénytársaság az Állami Vagyonügynökség által 1992. január 1-vel alapított társaság, amely az ajkai és inotai erőművekből álló Bakonyi Hőerőmű Vállalat átalakításával jött létre.
  A bánya-erőmű integrációval a Veszprémi Szénbányák F. A. Ajkai Bányaüzeme 1993. április 1-vel, a Balinkai Bányaüzeme 1994. január 1-vel apportálással a társaság részévé vált.
  A részvénytársaság (cégjegyzékszám: 1910 500 026) a Bakonyi Hőerőmű Vállalat általános jogutódja, valamint a Veszprémi Szénbányák F. A....


  Részletek
 • 3. Tataszén Kft.

  2800 Tatabánya, Tatai út 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak