Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

liftszerviz

kifejezésre
1 | 2

Liftszerviz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. M-Lift Zrt.

  M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu M-Lift Zrt. - Liftszerviz - Tudakozó.hu

  1132 Budapest, Kresz Géza u. 18.

  Vállaljuk köteles és hidraulikus felvonó és minden fajta emelo berendezés havi karbantartását, üzemeltetését átalánydíjas szerzodés keretében.
  A hibaelhárítás is beletartozik az átalánydíjas tevékenységbe, amelyet munkanapokon 8 órától 16 óráig, munkaszüneti és ünnep napokon 8 órától 14 óráig végezzük.
  Az M-Lift Zrt. távfelügyeleti rendszere szükségtelenné teszi a helyi üzemügyeletes biztosítását!
  Alapvető szempontunk, hogy a meglévő miliot megtartsuk és a régi aknaajtókat, fülkét, aknahatároló rácsozat...


  Részletek
 • 2. Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft

  Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft - Liftszerviz - Tudakozó.hu

  1084 Budapest, József utca 31.

  Ne cipekedjen, járjon INTER lifttel !
  ELEVATORS - ESCALATORS

  FELVONÓK - MOZGÓLÉPCSŐK

  Alábbiakban szeretnénk cégünket az INTERLIFT Kft - t Önök részére bemutatni.

  1982-ben alakult az INTERLIFT Kft jogelődje, mint magánvállalkozás, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem felvonóinak üzemeltetésére.
  Cégünk 1992-ben - az átalakulások évében - Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult és jelenleg is ebben a formában működik.
  Időközben tevékenységi körünk kibővült, új üzemeltetők felvonóinak karban...


  Részletek
 • 3. Mikrolift Kft.

  Mikrolift Kft. - Liftszerviz - Tudakozó.hu

  7623 Pécs, Ungvár utca 22

  Szolgáltatásaink: felvonók karbantartása, javítása, felújítása; régi vezérlések felújítása, átalakítása; új mikroprocesszoros vezérlések gyártása; felvonók tervezése, telepítése, generálkivitelezése; alkatrész-értékesítés.


  Részletek
 • 4. OTIS Felvonó Kft.

  1033 Budapest, Huszti út 34.

  Az Otis Elevator Company a világ vezető felvonó, mozgólépcső, mozgójárda és gyártó, szerelő és karbantartó vállalata. Egy állandó, megbízható név több mint 150 éve.


  Részletek
 • 5. Kürth & Pataki Liftszerviz Bt.

  1098 Budapest, Dési Huber utca 2.

  A Kürth & Pataki Liftszerviz felvonók javítását, karbantartását, felújítását, vészjelző telepítését, vezérlőrendszer cseréjét vállalja.
  24 órás mentési ügyelet! 06-1/280-8956


  Részletek
 • 6. Hungária Domus Felvonó Kft

  1142 Budapest, Tanya u. 3.

  Vége a lépcsőzésnek!
  DOMUSFELVONÓ az a személyemelő, amely a nyilvános és magánépületekben fellépő függőleges mozgásigényt hivatott megoldani.
  DOMUSFELVONÓ az ideális megoldás idős és mozgáskorlátozott személyek számára, akik végre átélhetik a lépcsőktől mentes és mindenkitől független, szabad mozgás örömét.


  Részletek
 • 7. Felvonó Szerviz Kft.

  1104 Budapest, Szőlőhegy u. 5/B.

  Felvonók javításával, karbantartásával, szervizelésével foglalkozunk.
  24 órás felvonómentési ügyelet az ország egész területén.
  Telephelyek: IV.X.XI. kerület és ÉRD


  Részletek
 • 8. Déllift Szolgáltató Kft.

  6723 Szeged, Gyöngyvirág utca

  Cégünk felvonógyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Hexler-Lift Kft.

  1105 Budapest, Ihász utca 13/a.

  Cégünk több mint 15 éve foglalkozik személy- és teherliftek karbantartásával, szerelésével, üzembehelyezésével.


  Részletek
 • 10. Silver Lift Kft.

  1135 Budapest, Hegedűs Gy. u. 45-47. 9. em.

  Cégünk felvonók javításával, beüzemelésével, tervezésével, építésével, szervizelésével, időszakos felülvizsgálatával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak