Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

lemezalkatrész

kifejezésre
1 | 2

Lemezalkatrész keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Melior Laser Kft.

  Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu Melior Laser Kft. - Lemezalkatrész - Tudakozó.hu

  1079 , Illatos út 7-9

  A Melior Laser Kft. ipari termékeket gyártó és szolgáltató cég, lemezmegmunkálással és lemezalkatrész gyártással foglalkozik. 2003-ban történt megalakulásunkkor elsősorban a lemezmegmunkálás piacának lézeres vágásra igényt tartó szegmensét céloztuk meg.

  A vállalkozás szakmai tevékenysége azóta jelentős fejlődésen ment keresztül.

  A kapacitás többszörösére nőtt, az alkalmazott technológiák szintén bővültek. Mára a Melior Laser Kft. felkészült a síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztü...


  Részletek
 • 2. Iparfém Kft.

  3104 Salgótarján, Hősök útja 49.

  Fő profilunk a kandalló gyártás, de foglalkozunk lemezalkatrész gyártással is a holdingban résztvevő társcégeink számára.


  Részletek
 • 3. Ladány Metál Kft.

  5055 Jászladány, Kossuth út 6.

  Áruházi polcrendszerek gyártása porszórt kivitelben. Helyszíni összeszerelés, fémalkatrész gyártás, felületkezelés, nikkel barnítás. Rács és lemezalkatrész ponthegesztés.


  Részletek
 • 4. EMG-Metall Kft.

  2120 Dunakeszi, Repülőtéri u. 1.

  Cégünk lemezmegmunkálással foglalkozik. Fő profilunk: lemezszekrények, különféle lemezalkatrészek gyártása a prototípustól a közepes szériáig, partnereink igényei szerint.


  Részletek
 • 5. Kész-Gép Kft.

  4130 Derecske, Köztársaság u. 135.

  Cégünk fő tevékenységi köre szerszám- és készülékgyártás.


  Részletek
 • 6. Linardics Kft.

  8000 Székesfehérvár, Csala,Sóstó Ipari Park Osztrák u.

  A Linardics Kft. 1994-ben alakult 2 fővel. Az eltelt időszakban dinamikus fejlődésen mentünk keresztül. Fő tevékenységünk elektrosztatikus porfestés volt. 1999. december 31-én tevékenységünket kiegészítettük CNC lemezmegmunkálással. 2001. júliusában forgácsoló üzem beindításával bővítettük szolgáltatásaink körét.


  Részletek
 • 7. Skorpio Kft.

  8000 Székesfehérvár, Raktár u. 6.

  Alkatrészgyártás rajz vagy minta alapján - a mintától a sorozatig - gyártás max. 1000X2000X3 lemezből.


  Részletek
 • 8. Bognár és Társa Kft.

  5000 Szolnok, Gáz u. 1.

  A Bognár és Társa Kft. fémmegmunkálással, ezen belül lemezmegmunkálással és lépcsőgyártással foglalkozik. Bővebb információért keresse fel weboldalunkat!


  Részletek
 • 9. Hódmas Gépgyártó Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Vöröskereszt utca 12-14.

  Acéllemez megmunkálásával, fémtömegcikkek, fémszerkezetek gyártásával foglalkozunk.


  Részletek
 • 10. Bóta Elektronik Kft

  3300 Eger, Vécsey-völgy u. 99.

  Cégünk 1990-ben alakult, mely jogutódja az 1978 óta működő; Bóta Kálmán által alapított Bóta Electronic magánvállalkozásnak. Az eltelt idő alatt a megbízható munkánkkal, rugalmasságunkkal elismert helyet vívtunk ki a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Fő profilunk az erősáramú komplett villamosprojektek megvalósítása a tervezéstől ? a gyártáson keresztül ? a teljeskörű kivitelezésig.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak