Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

lebbencstészta

kifejezésre
1

Lebbencstészta keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Füri Kft.

  8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 9.

  A Füri Tésztaüzem 20 éves múlttal a háta mögött 4, 8 tojásos, illetve tojás nélküli tészta gyártásával foglalkozik. Termékeinket saját csomagolásban a megrendelő igénye szerint 250, 500 gr, és lédig kiszerelésben szállítjuk, viszontértékesítők és üzemi konyhák, kórházak, iskolák konyhái részére.


  Részletek
 • 2. Bognár és Társa 2001 Kft.

  2370 Dabas, Klapka u. 28.

  Cégünk több éves tapasztalattal foglalkozik száraztészta készítéssel. A megrendelő igénye szerint országos szinten kiszállítjuk tésztaféleségünket /4-8 tojásos/ 250 gr, 500 gr és lédig kiszerelésben is, vendéglátók, nagyüzemi konyhák részére.


  Részletek
 • 3. NAMÉNY-TÉSZTA BT.

  4800 Vásárosnamény, Jókai u.29.

  A Namény Tészta 20 féle 4 tojásos száraztésztát kínál. Ezek mindegyike értékes tápanyagokkal, és minden korosztályban népszerű ízvilágukkal képviselik a kiváló minőséget.


  Részletek
 • 4. Hutkai Sándor egyéni vállalkozó

  3998 Nyíri, Petőfi u. 20.

  1986 óta foglalkozom száraztészta készítéssel. Leves- és körettészta féleségeimet 4-6 tojással készítem, a magyar konyha hagyományainak megfelelően gyúrt, nyújtott, vágott előkészítéssel. Az általam gyártott tészták a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. HACCP minősítéssel, saját csomagolásban kínálom viszontértékesítőknek, illetve minden olyan gasztronómiai ágazatnak, akinek fontos a minőség.


  Részletek
 • 5. Rédei 97 Bt.

  1174 Budapest, Hunyadi u. 42.


  Részletek
 • 6. Kelemen Tésztaipari és Kereskedelmi Kft.

  1174 Budapest, Nyár u. 40/b


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak