Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

lakóház vagyonvédelem

kifejezésre
1

Lakóház vagyonvédelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

  DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Lakóház vagyonvédelem - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Ady Endre u. 1.

  Cégünk mottója : " SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTONSÁG "

  A DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Tizenöt éves fennállása alatt komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.
  Társaságunk a Magyar Biztonságvédelmi Egyesület alapító tagja, valamint tagja a Magya...


  Részletek
 • 2. Shariel Security Kft.

  1097 Budapest, Vaskapu u. 41.

  Cégünk egyaránt áll gazdasági társaságok, vállalkozók, magánszemélyek rendelkezésére.A privatizációs folyamatok, a magántulajdon kialakulása, valamint a bűnözés nagymértékű növekedése indokolja, szükségessé teszi a meglévő ingatlanok, ingóságok, értékek védelmének szakszerű, szervezett ellátását.


  Részletek
 • 3. 1 Prenteam Bt.

  1151 Budapest, Kossuth u. 11.

  Budapest körzetében (20 km) ingyenes felmérés!


  Részletek
 • 4. Tisza-Tó Security Bt.

  5241 Abádszalók, Füredi út 4.

  Mindenkinek természetes érdeke és igénye, hogy tulajdonát a lehető legnagyobb biztonságot nyújtó eszközökkel védje. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfelei ezen igényének minél hatásosabb vagyonvédelmi eszközökkel és kedvező szolgáltatásokkal tegyen eleget.


  Részletek
 • 5. Angyali Kft.

  1096 Budapest, Balázs Béla u. 18.

  Személy- és vagyonvédelmi szolgáltató cég vagyunk.


  Részletek
 • 6. OKTEL Kft.

  7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 16.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak