Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

27 db találat

légkondicionáló berendezés

kifejezésre
1 | 2 | 3

Légkondicionáló berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hotel Aqua Komárom

  Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Hotel Aqua Komárom - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu

  2900 Komárom, Táncsics Mihály út 34.

  A HOTEL AQUA*** a Gyógyfürdő parkosított területén, a fürdőmedencék és a gyógyászat szomszédságában épült a pihenni, gyógyulni és sportolni vágyók részére, a szálloda előtt gépkocsi parkolóval. A szállodában 1 egyágyas, 12 kettőágyas szoba, és 2 négyágyas apartman található. A szobáink fürdőszobával, színes televízióval, minibárral, széffel és internet csatlakozással (WLAN/WiFi) rendelkeznek. Valamennyi szoba légkondicionált és pótágyazható. A szálloda és étterme széleskörű étel és ital választékkal egész é...


  Részletek
 • 2. Weekendbus Közlekedési ZRt.

  Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu Weekendbus Közlekedési ZRt. - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu

  1104 Budapest, Mádi u. 28-38.

  A WEEKENDBUS Közlekedési Részvénytársaság tulajdonosai több évtizedes szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek a belföldi és nemzetközi személyszállítás területén. A jelenleg 21 darabos járműparkkal rendelkező magánvállalkozás 1989-es megalakulása óta töretlenül fejlődik, ezzel meghatározó szerepet tölt be a magyarországi személyszállítás területén.
  Szakterületük: a kvalifikált nemzetközi utaztatás és a különböző minőségi igényeknek megfelelő rendszeres dolgozói szállítások. Meglévő mikró- és a...


  Részletek
 • 3. Pinokkió Magánóvoda

  Pinokkió Magánóvoda - Légkondicionáló berendezés - Tudakozó.hu

  1026 Budapest, Harangvirág u. 4.

  Óvópedagógusaink, gondozónőink és dajkáink továbbá az óvoda vezetőségének minden cselekedetét az határozza meg, hogy a gyermekeket szeretetteljes, családias és harmónikus légkör vegye körül az egész nap folyamán. Az óvoda teljes személyzete egyként vallja magáénak, hogy minden gyerekkel szívvel és szakértelemmel kell foglalkoznunk.

  Óvópedagógusaink főiskolát végzett és több éves tapasztalattal rendelkező óvónők, akik mindannyian rendelkeznek angol nyelvismerettel is. A bölcsődés korosztályt (1,5-3 évesi...


  Részletek
 • 4. Trane Hungária Kereskedelmi Kft.

  2040 Budaörs, Baross u. 165.

  Cégünk klíma- és légtechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Ekker Hungária Kft.

  5600 Békéscsaba, Luther u. 7/10.

  Klima-, szellőzés- és fűtéstechnika:
  - Ingyenes felmérés (interneten rendelhető)
  - Interneten megrendelhető szolgáltatások
  - On-line típusajánlat az Ön igényeinek megfelelően
  - Az LG teljes típusválasztéka.


  Részletek
 • 6. Frigoteam Hűtő és Klímatechnika

  5000 Szolnok, Nagy Imre krt. 15-17. 3/25

  Cégünk főként klímaberendezések forgalmazásával, telepítésével, beüzemelésével, valamint légtechnikai rendszerek kiépítésével foglalkozik. Vállaljuk a készülékek garanciális illetve garanciaidőn túli javítását, karbantartását. 2000-ben képkeretezéssel és üvegezéssel bővítettük 1995 óta működő vállalkozásunkat.


  Részletek
 • 7. Hotel Kaiser Panzió

  6500 Baja, Tóth Kálmán u. 12 /Hattyú u. 2./

  Szálláshelyeinken összesen 100-110 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani 2-3-4-5 férőhelyes szobákban, lakosztályokban. Csoportokat 40-60 főig tudunk fogadni.

  Az újonnan épült Szentháromság téri épületkomplexum belső szárnyában az 1-2-3-4. emeleten fürdőszobával ellátott különálló szobákat alakítottuk ki. A szobákat lifttel lehet megközelíteni. A szálláshely akadálymentes a parkolótól a szobákig, küszöbök nincsenek, a vizesblokkokon nagyméretű ajtók találhatók. Vendégeinknek 15 igényesen kialakít...


  Részletek
 • 8. Gábőr Vagyonvédelmi Kft.

  1077 Budapest, Bethlen Gábor u.8.

  A Gábőr Kft-t 1993-ban alapították, tevékenységi körét folyamatosan, a piaci igények figyelembevételével bővítették. A cég által használt eszközök a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak, a felhasznált anyagok tekintetében a jó minőségű, de még megfizethető, illetve elérhető árkategóriájú anyagokat alkalmazzuk.


  Részletek
 • 9. Kalauz Klíma Kft.

  1041 Budapest, Templom u. 8.

  Cégünk közel 5 éve foglalkozik klíma-, légtechnikai és páramentesítő berendezések forgalmazásával, kivitelezésével, karbantartásával és javításával.


  Részletek
 • 10. Royal Kft.

  1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

  Szakértelemmel, 10 éves klímatechnikai cégmúlttal a legkiválóbb klímatermékeket, a legjobb műszaki megoldásokat kínálja cégünk Partnerei számára.


  Részletek