Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

lángmentesítés fára- fémre, helyszíni bevizsgálással, minőségtanúsítással

kifejezésre
1

Lángmentesítés fára- fémre, helyszíni bevizsgálással, minőségtanúsítással keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kárpát Nád Kft.

  Kárpát Nád Kft. - Lángmentesítés fára- fémre, helyszíni bevizsgálással, minőségtanúsítással - Tudakozó.hu Kárpát Nád Kft. - Lángmentesítés fára- fémre, helyszíni bevizsgálással, minőségtanúsítással - Tudakozó.hu Kárpát Nád Kft. - Lángmentesítés fára- fémre, helyszíni bevizsgálással, minőségtanúsítással - Tudakozó.hu

  4060 Balmazújváros, Dobó István u.2/b.

  A Kárpát-Nád Kft. székhelye Kelet-Magyarországon, Balmazújvároson található, ami gyakorlatilag a Hortobágy szomszédsága. Az itt élő emberek már évtizedek óta foglakoznak náddal és annak felhasználásával. A mi családunk is így került kapcsolatba a náddal.Mi ezt a foglakozást a néphagyományban szépen kifejezett, "apáról-fiúra" folyamatként sajátítottuk el. Egészen pontosan 1963 óta foglakozik családunk nádfedéssel, nádaratással.A jelenig igen kacskaringós utat kellet megtennünk.Az évek során a nádtető felhasz...


  Részletek
 • 2. Solard Bt.

  1083 Budapest, Baross u.113/A

  A SOLARD Tűzvédelmi Munkavédelmi Szolgáltató Bt. 1996-ban alakult. A Bt. Megalakulásánál fő szempont volt, hogy a széleskörű szakmai tudás felhasználásával, egy kézben tartva a vállalkozások részére e két témában minden téren szolgáltatást lássunk el.
  A gyakorlati használati feladatok ellátásával szükségessé vált a naprakész magas szintű szakmai tanácsadás, vagy folyamatos átalánydíjas képviselet.
  Beruházások, fejlesztése tűzvédelmi tervdokumentációjának elkészítése, használatba vételi eljárásokban való k...


  Részletek