Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

kutatás, fejlesztés

kifejezésre
1

Kutatás, fejlesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EuSchool Oktatási Kht

  1055 Budapest, Szent István körút 18

  Cégek, vállalkozások, üzemek kérésére a munkaadó igényeinek megfelelő speciális képzési programot dolgozunk ki, amely biztosítja a munkavállaló számára, hogy az adott munkafolyamathoz szükséges tudást gyorsan megszerezze, ezzel téve gazdaságossá és hatékonyabbá munkavégzését.


  Részletek
 • 2. Cukoripari Kutató Intézet Kft.

  1084 Budapest, Tolnai Lajos u. 25

  A magyar cukorgyárak 1948-ban történt államosítását követő időszakban megalakult a Mezőgazdasági Ipari Tudományos Egyesület és ennek keretén belül a Cukoripari Szakosztály. Célkitűzéseik között olyan tudományos, vagy tudományos jellegű feladatok is szerepeltek, mint szakmai munkabizottságok alakítása, tudományos előadások szervezése és megtartása a cukorgyári szakemberek részére, ezen kívül pályázatok kiírása és elbírálása. Mivel a tudomány fontossá vált az iparban, 1948-ban megalakult a Magyar Tudományos T...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak