Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

kukorica termesztés

kifejezésre
1

Kukorica termesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. OROSFARM Zrt.

  OROSFARM Zrt. - Kukorica termesztés - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Kukorica termesztés - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Kukorica termesztés - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Kukorica termesztés - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Kukorica termesztés - Tudakozó.hu

  5906 Orosháza, Tatársánc 38.

  Részvénytársaságunk jogelődje, szövetkezetünk 1992-ben alakult, mintegy 400 ha termőterülettel, 95 lelkes taggal, de sok adóssággal. Az elmúlt bő egy évtizedben területünk 2500 ha-ra bővült, vagyonunk is több mint tízszeresére gyarapodott. A harmincfős kollektíva célja az, hogy tevékenységünket új, korszerű módszerek alkalmazásával tagjaink és partnereink számára sikeresen végezzük. Bízunk abban, hogy tevékenységünkkel a régióban, de tágabb környezetünkben is tovább erősítjük pozíciónkat.
  Kérem Önt, hogy h...


  Részletek
 • 2. Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt.

  9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 34.

  A Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt. Veszprém megye nyugati szélén - 2001-es megalakulá- sa óta gazdálkodik eredményesen.
  Az 1000-nél több tejelő tehenet tenyésztő vállalkozások sorában évek óta a legmagasabb laktációs tejtermelést mondhatjuk magukénak.
  A Zrt. 49 fő magyar természetes személy tulajdonában lévő, 1,5 milliárd Ft saját tőkéjű cég, éves árbevételének 67%-a származik a szarvasmarha ágazatból, átlagos dolgozói létszáma 121 fő, közülük 72-en dolgoznak az állattenyésztésben.
  Jelenlegi állatlétszám...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak