Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

kristálycukor

kifejezésre
1

Kristálycukor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Oryza Kft.

  Oryza Kft. - Kristálycukor - Tudakozó.hu

  5540 Szarvas, Csabai út 2.

  Cégünk fő tevékenysége a rizzsel kapcsolatos, technológiáink segítségével a Magyar Élelmiszer könyv alapján teljeskörű feldolgozást végzünk, az igényeknek megfelelően.


  Részletek
 • 2. Pro-Team Nonprofit Kft.

  4400 Nyíregyháza, Lujza u. 04

  Társaságunk 1996. januárjában alakult nyíregyházi székhellyel. Három és fél évvel ezelőtt sérült, beteg emberek rehabilitálását tűztük ki célul. Jelenleg 60 üzemünkben mintegy 2.300 főnek biztosítunk munkát, melyből 2.250 fő megváltozott munkaképességű.


  Részletek
 • 3. Magyar Cukor Rt.

  7400 Kaposvár, Pécsi út 10-12.

  A Magyar Cukor Rt. 1995. július 1-jén jött létre öt cukoripari részvénytársaság egybeolvadásával. A Magyar Cukor Rt. többségi tulajdonosa az ÖTÖK Kft. volt, amely később az Első Hazai Cukorgyártó és Forgalmazó EHCF Kft. nevet vette fel. Tulajdonosai az öt gyár menedzsmentjéből és a kapcsolódó mezőgazdasági régiók 60 répatermelő szervezetéből tevődtek össze.


  Részletek
 • 4. Tutti Élelmiszeripari Kft.

  9142 Rábapatona, Pinkerét 1.

  Cégfilozófiánkat mindig jellemezte a termékkutatás, új eljárások bevezetése és az élelmiszertudomány legújabb eredményeinek alkalmazása. Jelenleg is három saját szabadalmaztatott eljárást alkalmazunk. Cégünk készen áll, hogy partnereik egyedi kívánságai szerint fejlesszen ki új kész vagy félkész termékeket. Tutti minőség az Ön lehetősége!


  Részletek
 • 5. Cukor Kereskedő Kereskedelmi Kft.

  9021 Győr, Szt. István u. 10/A


  Részletek
 • 6. Mester + plusz Veszprém

  8200 Veszprém, Budapesti út 69.


  Részletek
 • 7. Magyar Cukor Zrt.

  1112 Budapest, Budaörsi út 161.


  Részletek
 • 8. 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.

  7400 Kaposvár, Iparos u. 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak