Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

kozmetikai csomagolóeszköz

kifejezésre
1

Kozmetikai csomagolóeszköz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rekto Kft.

  1097 Budapest, Gyáli út 31/a.

  Cégünk dezodorpalack gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Május 1. Műanyagfeldolgozó és Vegyipari Szövetkezet

  1136 Budapest, Pannónia u. 25.

  Cégünk, a "Május 1." Műanyagfeldolgozó és Vegyipari Szövetkezet 1960-ban alakult budapesti telephellyel. Két alapvető tevékenységi körrel, műanyag csomagolóeszköz gyártással, PET flakonfúvással, valamint kozmetikai és háztartási vegyipari termékgyártással foglalkozunk.


  Részletek
 • 3. KARSAI ALBA KFT.

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út, Alba Ipari Zóna

  Cégünk a műanyagipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Almand Műanyagipari Kft.

  1211 Budapest, Dunalejáró út 1.

  Az Almand Muanyagipari Kft. 1987-ben alakult. A magyarországi csomagolóipar robbanásszeru fejlodése az 1990-es évek elejétol következett be, így cégünk, mint egy úttöro szerepet vállalt a hazai csomagoláskultúra fejlesztésében. A 90-es években újraformálódó piacgazdaság buktatói mellett, valamint az idoközben mind eroteljesebbé váló hazai és külföldi konkurencia közepette cégünk nemcsak talpon maradását bizonyította, hanem folyamatosan fejlodött. Ma egy 18 tagot számláló holding, a Pannonplast csoport tagja...


  Részletek
 • 5. Sz-Varians Kft.

  4030 Debrecen, Diószegi út 22/c

  Egy új variáció a csomagolásban! Új kereskedelmi irodánk címe: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. Tel: 06-1/209-2120.


  Részletek
 • 6. Mátrametál Kft.

  3332 Sirok, Liszkó völgy

  A Mátrametál Kft. termékei korszerű, anyagtakarékos technológiával és minden esetben a felhasználási igénynek megfelelő külső-belső bevonatrendszerrel készülnek. Kapacitása mintegy 120 millió darab alumínium tubus és 120 millió darab aerosolos palack gyártását teszi lehetővé évente.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak