Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

kozmetikai akupunktúra

kifejezésre
1

Kozmetikai akupunktúra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Akupunktúra-Rózsadomb-Center

    Akupunktúra-Rózsadomb-Center - Kozmetikai akupunktúra - Tudakozó.hu Akupunktúra-Rózsadomb-Center - Kozmetikai akupunktúra - Tudakozó.hu Akupunktúra-Rózsadomb-Center - Kozmetikai akupunktúra - Tudakozó.hu

    1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

    Akupunktúra-Rózsadomb-Center. Dr Kertész Mária már 16 éves gyakorlattal a komplementer orvoslás szakorvosa vagyok belgyógyászati jellegű alapképzettséggel. Hagyományos tű- és modern lézerakupunktúrával kezelek fül- és testpontokon. Homeopátia és egyéb természetes gyógymódot is alkalmazok. Éhezés nélküli fogyasztásra / testsúlycsökkentésre, stressz-oldásra, női- és férfi klimax problémákra, allergiákra, mozgásszervi ill. rheumás problémákra igen hatásos.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak