Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

konyhai beépíthető készülék

kifejezésre
1 | 2

Konyhai beépíthető készülék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lugas Konyha Kft.

  Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237/f. D/5. üzlet

  Cégünk, a megújult Lugas Konyha Kft. elkötelezett híve az itáliai csúcsminőségnek és szépségnek. Olaszországi beszállítónk, a méltán világszínvonalú termékeket gyártó Gentili Cucine magyarországi partnereként a konyha-, nappali- és fürdőszobabútorokat elsősorban az olasz életérzés jegyében tervezzük. Az általunk tervezett bútorok harmóniája és praktikuma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra. Magyarországon egyedülálló termékkínálatunkat a világszínvonalú innovációk teszik egyedivé.

  Tevéken...


  Részletek
 • 2. Art-Wood Konyhabútor Szaküzlet

  Art-Wood Konyhabútor Szaküzlet - Konyhai beépíthető készülék - Tudakozó.hu

  7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

  Konyhastúdiónkban megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb konyhabútort, amit akár méretre is szabunk vagy egyedi kívánságokat is megvalósítunk.


  Részletek
 • 3. MultiKomplex Budapest Kft.

  1211 Budapest, Bajáki Ferenc u. 27.

  Szellőzés- és légtechnika (szellőztető ventilátorok, háztartási ventilátorok, ipari ventilátorok, mennyezeti ventilátorok, páraelszívók), kiegészítő fűtéstechnika (olajradiátorok, elektromos hősugárzók, infra hősugárzók, kézszárítók), konyhatechnika.


  Részletek
 • 4. Vanilia-Konyhastúdió

  7631 Pécs, Megyeri út 123/1.

  Cégünk beépíthető készülékek, konyhabútorok forgalmazásával, tervezésével foglalkozik. Nálunk megtalálhatja az Ön igényének megfelelő konyhabútorát.


  Részletek
 • 5. Diner Möbel Kft.

  2151 Fót, Alagi út 57.

  Olasz, cseh, szlovák és hazai márkás konyhabútorok értékesítése; tervezés egyedi méretre, szállítás, beszerelés; illetve beépíthető készülékek, különleges mosogatók és munkapultok értékesítése.


  Részletek
 • 6. Hír-Tec 11 Kereskedelmi Kft.

  4024 Debrecen, Petőfi tér 20-21. fsz. 9.

  Olasz konyhák kulcsrakészen.


  Részletek
 • 7. NARDIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1213 Budapest, Szövő u. 18.

  A NARDIMPEX Kft 1997-ben alakult.

  A tulajdonosok 6 évet külszolgálatban töltöttek Olaszországban.

  A NARDIMPEX Kft import és nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

  A cég képviseli az olasz NARDI S.p.A beépített főzőlap és sütő gyártó céget Magyarországon, amely a Zanussi és a Merloni cégcsoport egyik jelentős beszállítója.
  A NARDI termékkör ( rusztikus és modern multifunkciós sütők gázos és elektromos kivitelben, hozzá főző- és kerámia lapok és egyéb konyhai gépek ) megbízható, koordinált színekbe...


  Részletek
 • 8. Falapspán Kft.

  7020 Dunaföldvár, Felsőfok u. 9.

  Vállalkozásunk 1996-ban indult, bútorgyártással és értékesítéssel foglalkozunk.


  Részletek
 • 9. Ibuker Kft.

  2800 Tatabánya, Dankó Pista u. 17.

  Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Puskás - Profil

  9027 Győr, Kölcsey u. 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak