Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

konyhabútorgyártás

kifejezésre
1 | 2

Konyhabútorgyártás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. NIKLE Kft.

  NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu NIKLE Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu

  1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. ( a " Vodafonház" melletti ház)

  www.modernkonyha.hu
  Konyhai gépek, konyhabútorok!

  Minden, ami egy konyhába és egy lakásba kell és kellhet!
  Az olasz Carma és Gentili konyhabútorok mellett a magyar T.Point konyhák is megtalálhatók a konyhastúdió választékában. Kiemelt Bosch, Siemens, és Miele márkakereskedés.
  Internetes vásárlás a www.modernkonyha.hu oldalon!
  Könnyű megközelítés, és parkolás közvetlenül az üzlet előtt. Állandó kedvezményes vásárlási lehetőség, Akciók! 3D látványtervezés, árajánlat adás.
  Nálunk megveheti a mosógépé...


  Részletek
 • 2. Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.

  Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Céhmester u. 2

  A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Mára már három generáció dolgozik együtt a családból a cégnél.
  A cég telephelye Budapest északi határától 3 km-re, a Dunakanyar kapujában, Pomáz Ipartelepén található.
  A telep jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel.
  Tevékenységünk kialakításánál megpróbáljuk az építkezők és asztalosok minden igényét kiváló minőségben, rövid határidővel, kedvező áron kielégíteni.

  Ennek érdekében az utóbbi években nagy mér...


  Részletek
 • 3. Medina Bútor Kft.

  Medina Bútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu

  3355 Kápolna, Szabadság tér 2.

  Cégünk a bútorgyártás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Caracalla Konyhabútor Kft.

  Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu Caracalla Konyhabútor Kft. - Konyhabútorgyártás - Tudakozó.hu

  1088 Budapest, Bródy Sándor u. 25.


  Részletek
 • 5. BEFA Kft.

  8360 Keszthely, Szendrey-telep

  A BEFA Kft. 1996 óta dolgozik azon, hogy minőségi bútorai a legnagyobb kényelmet és megelégedést garantálják vásárlóinak, ráadásul mindezt nagyon kedvező áron.

  Amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy lakást vásároljunk, házat építsünk, netán felújítsuk a régit, még ne engedjük el magunkat, hiszen a család igényeihez igazodva, a bent élők korát, létszámát, ízlését, figyelembe véve, a ház, lakás adottságára, hangulatára figyelve kezdjük el berendezni otthonunkat. Fontos, hogy a család jól és otthon ére...


  Részletek
 • 6. Battafa Kft.

  2440 Százhalombatta, Csenterics Sándor u. 3/21-22.

  A Battafa Kft. 2003. februárjában, egy összeszokott asztalos és bútorasztalos csapat összevonásából, a kiváló minőséget szem előtt tartó társaságként indította tevékenységét
  Cégünk fő profilja a lakossági és közületi igények kielégítése asztalos és bútorasztalos szakterületen.
  Vállaljuk konyhabútorok, irodabútorok, egyedi lakberendezési tárgyak gyártását - helyszíni felméréssel, szállítással -, továbbá fából készült nyílászárók, bútorok tervezését, kivitelezését.
  Cégünk a jelenlegi piaci helyzethez ig...


  Részletek
 • 7. Queen Emily Angol Konyhabútor

  1067 Budapest, Podmaniczky u. 31.

  Üdvözöljük a QUEEN EMILY megújult világában!
  Több mint 10 éves tapasztalatunkra és állandó szakember gárdánkra alapozva megteremtettük saját bútorgyártói hátterünket - az egyedi bútorok szoftveres, 3D-s tervezésén át az elemek legyártásáig és helyszíni beépítéséig. Az angliai bútor importban elsajátított minőségi elvárások és az angol stílujegyek továbbra is egyediségünk garanciáját jelentik a magyar piacon.
  QUEEN EMILY- AZ ELEGANCIA TERMÉSZETE - A NAPPALITÓL A KONYHÁIG....


  Részletek
 • 8. Topbútor Kft.

  1139 Budapest, Fáy u. 7.

  Cégünk bútorokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Natur Design

  4220 Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 2.

  Az általunk importált nyersanyagokból saját tervezésű és kivitelezésu termékeket forgalmazunk.


  Részletek
 • 10. Konstart Bt.

  1116 Budapest, Fehérvári út 182.

  Több mint öt éve foglalkozunk egyedi méretű bútorok tervezésével és gyártásával. Eddigi feladataink megvalósításakor a sokoldalúságot, rugalmasságot és mindenek előtt a megbízhatóságot tartottuk szem előtt.

  A Konstart csapatát nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják. Elsődleges célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége meggyőzze Önt arról, hogy üzleti kapcsolatait egy megbízható partnerrel bővítse.

  Az 1998-ban alakult, budapesti székhelyű társas vállalkozás, a minőségi, gyors és...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak