Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

konyhabútor kereskedelem

kifejezésre
1

Konyhabútor kereskedelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lugas Konyha Kft.

  Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237/f. D/5. üzlet

  Cégünk, a megújult Lugas Konyha Kft. elkötelezett híve az itáliai csúcsminőségnek és szépségnek. Olaszországi beszállítónk, a méltán világszínvonalú termékeket gyártó Gentili Cucine magyarországi partnereként a konyha-, nappali- és fürdőszobabútorokat elsősorban az olasz életérzés jegyében tervezzük. Az általunk tervezett bútorok harmóniája és praktikuma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra. Magyarországon egyedülálló termékkínálatunkat a világszínvonalú innovációk teszik egyedivé.

  Tevéken...


  Részletek
 • 2. Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.

  Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Konyhabútor kereskedelem - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Céhmester u. 2

  A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Mára már három generáció dolgozik együtt a családból a cégnél.
  A cég telephelye Budapest északi határától 3 km-re, a Dunakanyar kapujában, Pomáz Ipartelepén található.
  A telep jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel.
  Tevékenységünk kialakításánál megpróbáljuk az építkezők és asztalosok minden igényét kiváló minőségben, rövid határidővel, kedvező áron kielégíteni.

  Ennek érdekében az utóbbi években nagy mér...


  Részletek
 • 3. Svea Konyhabútor

  1036 Budapest, Lajos utca 78.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak