Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

konyha tervezés és kivitelezés

kifejezésre
1

Konyha tervezés és kivitelezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lugas Konyha Kft.

  Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237/f. D/5. üzlet

  Cégünk, a megújult Lugas Konyha Kft. elkötelezett híve az itáliai csúcsminőségnek és szépségnek. Olaszországi beszállítónk, a méltán világszínvonalú termékeket gyártó Gentili Cucine magyarországi partnereként a konyha-, nappali- és fürdőszobabútorokat elsősorban az olasz életérzés jegyében tervezzük. Az általunk tervezett bútorok harmóniája és praktikuma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra. Magyarországon egyedülálló termékkínálatunkat a világszínvonalú innovációk teszik egyedivé.

  Tevéken...


  Részletek
 • 2. Klimetsch és Társa Kft.

  Klimetsch és Társa Kft. - Konyha tervezés és kivitelezés - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Ady Endre út 13-15.


  Részletek
 • 3. NARDIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1213 Budapest, Szövő u. 18.

  A NARDIMPEX Kft 1997-ben alakult.

  A tulajdonosok 6 évet külszolgálatban töltöttek Olaszországban.

  A NARDIMPEX Kft import és nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

  A cég képviseli az olasz NARDI S.p.A beépített főzőlap és sütő gyártó céget Magyarországon, amely a Zanussi és a Merloni cégcsoport egyik jelentős beszállítója.
  A NARDI termékkör ( rusztikus és modern multifunkciós sütők gázos és elektromos kivitelben, hozzá főző- és kerámia lapok és egyéb konyhai gépek ) megbízható, koordinált színekbe...


  Részletek
 • 4. Svea Konyhabútor

  1036 Budapest, Lajos utca 78.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak