Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

kondenzációs gázkazán

kifejezésre
1

Kondenzációs gázkazán keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Saunier Duval Magyarország Rt.

  1238 Budapest, Helsinki út 120.

  Cégünk fűtéstechnikai berendezések árusításával foglalkozik.
  Összeállításunk cégünk rövid történetét, együttműködésünk eredményeit, kiemelkedő mozzanatait, gazdasági hátterét foglalja össze.
  A kezdet nem volt könnyű. 1997-ben a Saunier Duval Magyarország Rt-t telített piac és kedvezőtlen körülmények fogadták. Sokan már akkor, és azóta egyre többen fantáziát láttak cégünk világszínvonalú termékeiben és szolgáltatásaiban. Ez a bizalom közös sikerünk kulcsa is egyben. Partnereink hatékony közreműködésével az...


  Részletek
 • 2. Hellscatering Kft

  2030 Érd, Hanság u. 16.

  Cégünk az egyre gyorsabban fejlődő technikai vívmányok, ezzel szemben támasztott igények megnövekedése után felismerte, hogy az internetet használók többsége egyre gyakrabban, és egyre több kérdésben kér(keres) tanácsot az interneten. Ugyanúgy mint programok választásánál, turisztikai célpont, szálloda keresésénél is az internet adja az egyik legjobb támpontot. Az információszerzés és szórakozás mellett a vásárlások egy része is az interneten folyik. Műszaki cikkeknél a fiatalabb generációk számára ez már t...


  Részletek
 • 3. Vaillant Saunier Duval Kft.

  1238 Budapest, Helsinki u. 120.

  Vaillant telephely: 1116 Budapest, Hunyadi J. út 1.
  A Saunier Duval Magyarország országos kereskedelmi hálózatán belül mintegy 180 kereskedő kínálja termékeinket, közülük 42 partnerrel állunk közvetlen szerződéses kapcsolatban.
  A termékeink szerelőkön, szakkiskereskedőkön és fűtéstechnikai nagykereskedőkön keresztül jutnak el a fogyasztókig, akiknek egyébként közvetlenül nem forgalmazunk.
  A Saunier Duval nemzetközi gyártóüzemeiből közvetlenül importált gázkészülékeket 2002-től már megduplázott raktárt...


  Részletek
 • 4. Termomax Kft.

  3200 Gyöngyös, Kassai út 29.

  Cégünk gáz- és fűtőkészülékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Thermo-Lux Kft.

  7700 Mohács, Kossuth Lajos u. 36.

  Cégünk több tevékenységgel is foglalkozik: számítástechnikai oktatás, internetszolgáltatás, fűtéstechnika, klímatechnika, bélyegzőkészítés és GSM szerviz.


  Részletek
 • 6. Elektronikai, Mechanikai Innovációs Kft.

  5900 Orosháza, Gyöngyvirág u. 10.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak