Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

kommunikációs tanfolyam

kifejezésre
1 | 2

Kommunikációs tanfolyam keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ingó Bingó Ingatlanforgalmazó,Pénzügyi Tanácsadó,Adósságkezelő,Oktatási Szolgáltató Kft.

  Ingó Bingó Ingatlanforgalmazó,Pénzügyi Tanácsadó,Adósságkezelő,Oktatási Szolgáltató Kft. - Kommunikációs tanfolyam - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Veres Péter u. 85.

  Forduljon a befektetés, hitel (személyi és jelzálog, ill. projekt) és ingatlanadás,-vétel profi szakértőjéhez!!!


  Részletek
 • 2. Magyar Gordon Iskola Egyesület

  Magyar Gordon Iskola Egyesület - Kommunikációs tanfolyam - Tudakozó.hu

  1014 Budapest, Szentháromság tér 6. fszt. 34-35.

  "Nincs az a jó kapcsolat, amely ne lehetne még jobb,
  és nincs olyan rossz kapcsolat, amelyen ne lehetne javítani."


  Részletek
 • 3. Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

  Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - Kommunikációs tanfolyam - Tudakozó.hu

  1148 Budapest, Nagy Lajos király útja1-9.

  Főiskolánk kommunikációs szakembereket képez a hazai és a nemzetközi üzleti élet, a közösségi intézmények és a médiumok számára. Hallgatóink felkészülnek arra, hogy magas színvonalon teljesítsék kommunikációs feladataikat leendő munkahelyeiken. Azt is megtanulják, hogy saját képességeiket miként tudják a leghatásosabban bemutatni, miként tudnak kapcsolati tőkére szert tenni és érvényesülni a munkaerő-piaci versenyben. Mindezt immár az Európai Unió hozzánk legközelebb álló tagállamában....


  Részletek
 • 4. LEADEX Magyarország Tanácsadó és Oktató Kft.

  1092 Budapest, Ráday utca 42-44.

  A Leadex Magyarország Kft. 2003 áprilisában jött létre, azzal a szándékkal, hogy az alapítók korábbi években szerzett üzleti, projektmenedzsment, kormányzati és közigazgatási tapasztalatát felhasználva segítségére legyen ügyfeleinek az Európai Uniós pályázati támogatások felhasználásában. Tevékenységünk kiterjed a pályázati tanácsadás különböző területeire, felölelve a támogatási projektek teljes életciklusát. Az elmúlt időszakban részt vettünk különböző stratégiai fejlesztési projektek megtervezésében és m...


  Részletek
 • 5. Kommunikációs Akadémia Kft.

  1024 Budapest, Endrődi S. u. 54/A.

  Ha már van főiskolai, vagy egyetemi diplomád, magas szintű tudást szerezhetsz a reklám- és üzleti kommunikáció területén.


  Részletek
 • 6. Egészségvirág Egyesület

  1251 Budapest, Pf. 74.

  Az iskolai egészségnevelési programon eddig 1993 óta több, mint 10 000 fő vett részt. Foglalkozásukat tekintve pedagógusok, védőnők, egészségnevelők, szociális munkások és orvosok voltak legtöbben az érdeklődők között.


  Részletek
 • 7. Fercom Training Kft.

  1036 Budapest, Lajos u. 78.

  Üzleti és kommunikációs készségfejlesztő tréningek szervezése, videotréning és távoktató CD-ROM-ok forgalmazása. Webáruházunk: www.plazacity.hu/fercomtraining.


  Részletek
 • 8. Katedra Oktatási Alapítvány

  6724 Szeged, Kálvária sugárút 14.

  Alapítványunk oktatással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Európa Akadémia - Dr. Varju Márta

  1123 Budapest, Alkotás u. 37.

  Oktatási intézményünkben, a professzionális igényű szakemberképzést folytató EURÓPA AKADÉMIA keretei között immár a hallgatók tizedik évfolyama kezdi a tanulást. Oktatási palettánkat évről évre bővítjük. Képzésünk különlegessége abban rejlik, hogy sokoldalúan, európai igénnyel készítjük fel hallgatóinkat választott szakterületükön.
  Természetgyógyászati rendelőnkben komplex tanácsadással, életvezetési-konzultációval, kineziológiai kezeléssel, erőtér-terápiával, energetikai kezelésekkel segítjük a hozzánk f...


  Részletek
 • 10. Affentaller Kft.

  7632 Pécs, Kodolányi J. út 9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak