Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

kiállítás nyitvatartási információ

kifejezésre
1

Kiállítás nyitvatartási információ keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tourinform Hollókő

  Tourinform Hollókő - Kiállítás nyitvatartási információ - Tudakozó.hu Tourinform Hollókő - Kiállítás nyitvatartási információ - Tudakozó.hu Tourinform Hollókő - Kiállítás nyitvatartási információ - Tudakozó.hu Tourinform Hollókő - Kiállítás nyitvatartási információ - Tudakozó.hu Tourinform Hollókő - Kiállítás nyitvatartási információ - Tudakozó.hu

  3176 Hollókő, Kossuth L. u. 68.

  Irodánk folyamatosan információt nyújt Hollókő múzeumának és kiállítóhelyeinek nyitvatartásáról, szállás- és programlehetőségekről, valamint Hollókő és térsége idegenforgalmi nevezetességeiről.


  Részletek
 • 2. Tourinform Sárospatak

  3950 Sárospatak, Eötvös u. 6.

  Irodánk turisztikai információkkal várja ügyfeleit. Nyitvatartása: június 15-szeptember 15.
  Hétfőtől-péntekig: 9-18.
  Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon. 9-17.
  Hétfőtől--csütörtök 7:30-16.
  Péntek 7:30-13:30.
  Szombat, vasárnap és ünnepnap zárva. Szent Erzsébet Napok, Zempléni Családi Napok, Nyáresték a Belvárosban, Zsákomban a Bábom, Zempléni Művészeti Napok, Borfesztivál, Gyermek Tánctalálkozó, Sárospataki Református Kollégium, Sárospatak Tudományos Gyűjteménye, Nagykönyvtár, Vártemplom, Rákóczi Vár, T...


  Részletek
 • 3. Tourinform Siófok

  8600 Siófok, Víztorony u. - Szabadság tér

  Irodánk információt szolgáltat a Siófokon található szálláshelyekről, éttermekről, rendezvényekről, múzeumok nyitvatartásáról, valamint idegenforgalmi kiadványokat terjeszt Magyarország és Siófok látnivalóiról magyar, angol és német nyelven.
  Nyitvatartásunk:
  Június 15. - szeptermber 15.: hétfő-vasárnapig: 8-20
  szeptermber 16. - június 14.: hétfő-csütörtök: 9-16
  péntek: 9-14
  szombat: ...


  Részletek
 • 4. Tourinform Jászberény

  5100 Jászberény, Lehel vezér tere 33.

  A Tourinform Iroda a Déryné Művelődési Központ keretein belül működik. A Művelődési Központ telefonszáma: 57-411-976 és 57-412-163. E-mail: deryne96@mail.datanet.hu


  Részletek
 • 5. Tourinform Kaposvár

  7400 Kaposvár, Fő utca 8.

  Magyarország több, mint 120 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról.


  Részletek
 • 6. Tourinform Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye

  4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 6.

  Fedezze fel az érintetlen természeti környezetet, ismerkedjen meg megyénk bartáságos embereivel, híres és kevésbé ismert látnivalóival, a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi jelentőségű programokkal a Tourinform Szabolcs-Szatmár-Bereg segítségével!


  Részletek
 • 7. Tourinform Cegléd

  2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

  Információkkal, kiadványokkal állunk a vendégek rendelkezésére, tájékoztatók a programokról, szálláshelyekről, éttermekről és mindarról, amire a turistának szüksége lehet.
  Nyitvatartás: jún. 15. - szept. 15. H-P: 8-17 h, Sz-V és ünnepnap: 10-16 h.; szept. 16 - jún. 14. H-K-Cs: 8-16 h, P: 8-18 h, Sz-V és ünnepnap: 8-14.


  Részletek
 • 8. NET MARKETING SERVICES KFT.

  1021 Budapest, Tárogató u. 40.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak