Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

kerti faház

kifejezésre
1 | 2

Kerti faház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fenyőker-Fa-Lak Kft.

  Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu

  6630 Mindszent, Búzavirág utca 14.

  Cégismertető
  Cégünk 1993. évben alakult Csongrád megyében, Mindszenten. Vásároltunk egy fűrészüzemet, ahol a beszállított fenyőrönk feldolgozása (gatterolása) ill. családi házakhoz a faház elemek gyártása történt, egyuttal forgalmaztunk fenyő fűrészárut is. A kezdeti időszakban évente 2 házat építettünk. Abban az időben még nem volt ennyire elterjedve a könnyűszerkezetes ill. a faházépítés. Kb. 2 éve tapasztaltuk, hogy az érdeklődés megnőtt ezek a házak iránt, amely cégünknek évente 8-10 szerződést, építke...


  Részletek
 • 2. Molnár és Társai Kft.

  Molnár és Társai Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Molnár és Társai Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Molnár és Társai Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Molnár és Társai Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu Molnár és Társai Kft. - Kerti faház - Tudakozó.hu

  8840 Csurgó, Réti J. u. 6.

  Cégünk tetőszerkezet építéssel, ácsumkák végzésével, zsaluzással, tetőfedéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Taxus Kft.

  9485 Nagycenk, Kiscenki u. 60.

  Cégünk a fa- és az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Telifa Zrt.

  3000 Hatvan, Nagygombos

  Cégünk kertészeti és faipari termékekkel foglalkozik. 15 év garanciát vállalunk korhadás és féregkárok ellen!


  Részletek
 • 5. Ex-Pat 2000 Kft.

  2112 Veresegyház, Petőfi u. 1.

  Cégünk fenyőfából épülő családi házak és hétvégi nyaralók kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik. Mottónk "Gyorsaság, megbízhatóság, megfizethetőség".


  Részletek
 • 6. Simi-X Kereskedelmi ec.

  6720 Szeged, Roosewelt tér 14.

  Minőségi faházakkal foglalkozunk a rendeléstől az összeállításig. Lakóházak építését megbeszélés és tervezés alapján végezzük.


  Részletek
 • 7. Profi Bau Kereskedőház

  2220 Vecsés, Lőrinci út 1.

  Cégünk az építőiparban tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. Fatex

  9011 , Molnár utca 37.

  Vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a környezetünkben élőket kíváló minőségű lakásfelszerelési cikkekkel lássuk el. 1994-ben faipari termékek előállítását kezdtük el.


  Részletek
 • 9. NAPKER Kft.

  4552 Napkor, Ilona út 17.

  A GAVA játéktéri eszközöket az 1991-ben alakult NAPKER Kft. gyártja, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkoron. A cég a 41-es út mellett található a 11-es kilóméterkőnél.
  Megpróbáltuk termékskálánkat olyan szélesre tárni, hogy abban megtalálhatóak legyenek a játszóterek játékai, az önkormányzatok alapvető közterületi berendezései (kuka, pad, buszmegálló), és nem utolsó sorban magánszemélyek, panziók, vendéglátó egységek kerti berendezései (filagória, kerti kiülő, pad, stb.)

  Játékaink megfelelnek az MSZ ...


  Részletek
 • 10. Terjék József

  6800 Hódmezővásárhely, Révay u. 32.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak