Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

24 db találat

kertészeti termék

kifejezésre
1 | 2 | 3

Kertészeti termék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

  KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Kertészeti termék - Tudakozó.hu

  9121 Győrszemere, Pf. 5., Tényői úti major

  1972-ben Kukorica és Iparnövény Termelési Együttműködés névvel, a kukorica- és a cukorrépa-termelés fejlesztésére alakult, Nádudvaron, amelyet néhány éven belül az összes kultúrára kiterjesztett. Az 1980-as évek elején technológiai fejlesztését szántóföldi zöldségfélékre is kiterjesztette, majd az 1980-as évek közepétől erőteljes öntözésfejlesztési programot valósított meg.
  1972-ben kilenc gazdasággal indult, és 5 év alatt taggazdaságainak száma 400 fölé emelkedett, amelyeknek összes szántóterülete közel ...


  Részletek
 • 2. Agroprodukt Kft.

  6440 Jánoshalma, Kölcsey u. 28.

  A cég 90 egykori dolgozójával indult ez a mezőgazdasági üzem. A Kft alaptevékenysége szántóföldi növények termesztése. Ennek cégünknél már hagyományai vannak. Jó minőséget értünk el a javító hatású búza vetőmag előállításban.
  Cégünk másik fontos tevékenysége a sertés tartás. Nagy sertés tartók vagyunk, nem tartjuk véletlennek azt, hogy egyre inkább optimalizálódik a sertésállomány. A mezőgazdaság jellemzője, hogy direkt kereskedelem folytatására kényszerül.
  Nincsenek kereskedelmi egységeink, nincsenek bo...


  Részletek
 • 3. Parképítő Zrt.

  2890 Tata, Környei út 24.

  Cégünk a Komárom-Esztegom Megyei Parképítő és Kertészeti Zrt, Tatán a Környei út 24. szám alatt található. Eredete 1950-ig nyúlik vissza, amikor is az államosítás révén létrejött a városi kertészet. Átszervezések során a Községgazdálkodási Vállalat részévé lett a társaság, majd 1969-től tiszta profilú, önálló megyei tulajdonú vállalattá alakult. 1982 óta az M1 autópálya (66-os km szelvény csomópontja) mellett található 16 hektáros telephelyen működik társaságunk. 1993-ban lett cégünk részvénytársaság. Mint ...


  Részletek
 • 4. Szabó Kert

  6900 Makó, Kálvin u. 44.

  Cégünk elsősorban parképítéssel és kertészeti termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Krisztina Kertészet

  7400 Kaposvár, Hegyalja u. 63/d

  Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kertészetünk állandóan változó és bővülő fajtaválasztékkal áll rendelkezésükre!


  Részletek
 • 6. New Garden

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 12.

  Kertészeti áruházunk 22.000 nm területű, a budapesti árudák és kertészeti lerakatok átlagos méretének többszöröse. A terület nagysága miatt a lehető leggazdagabb fajtaválasztékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. Wolf Plastics Kft.

  9444 Fertőszentmiklós, Soproni út 49.

  A csomagolást, az eladást előremozdító eszközök közül, a reklám után, a legfontosabb, hiszen segít a vásárlóknak a termékek felismerésében. Szolgáltatásaink: -Csomagolóvödör -Kertészeti termék -Fúvott termék Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 8. Bio-Garden Kft.

  6900 Makó, Lonovics sgt. 25-27.


  Részletek
 • 9. VAS-CHEM Kft.

  1053 Budapest, Vámház krt.12.


  Részletek
 • 10. Kert-Kellék Kft.

  6000 Kecskemét, Mészöly Gy. u. 2/c


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak