Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

kereskedelmi szakfordítás

kifejezésre
1

Kereskedelmi szakfordítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sevald-Coop Kft.

  Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Sevald-Coop Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu

  7121 Szálka, Táncsics Mihály u. 36.

  SEVALD-COOP KFT. széles körű tevékenységet folytat, mint az építőipar, mint a mezőgazdaság területén. Horvátországból szállítjuk megrendelőinknek a 42,5 N és
  32,5 R cementet, valamint kőműves cementet Mc5 Namel falazó és vakoló habarcsot. Továbbá természetes hasított és borkoló mészkövet szállít, Horvátországól a megrendelő telephelyére, 24 tonnás tételben, de mészkő vásárlása Szekszárdi telepünkön is megkapható kisebb mennyiségben. Bosznia Hercegovinából fa, barnaszén és kőszén szállítását vállaljuk kis...


  Részletek
 • 2. Kaliban Fordítóiroda Pécs Kft.

  Kaliban Fordítóiroda Pécs Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Kaliban Fordítóiroda Pécs Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu Kaliban Fordítóiroda Pécs Kft. - Kereskedelmi szakfordítás - Tudakozó.hu

  7632 Pécs, Nyárfa utca 11.

  A Caliban Fordítóiroda 1995-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásokkal támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, kapcsolattartását.

  Irodánk az alábbiakat biztosítja az Ön számára:
  - Elérhetőség a hét minden napján
  - Szakszerű és pontos fordítás
  - Szakképzett, több éves szakmai tapasztalattal bíró fordítógárda
  - Gyors, igényes, megbízható munkavégzés
  - Rugalmasság, segítőkészség
  - Diszkrét információkezelés
  - Maximális lojalitás

  Az alábbi...


  Részletek
 • 3. Intercontact Budapest Kft.

  1054 Budapest, Hold u. 15.

  Fordítóirodánk elsősorban a gazdasági, pénzügyi-számviteli, marketing, számítástechnikai, jogi, oktatási, környezetvédelmi, szállítmányozási területeket tekinti erősségének.


  Részletek
 • 4. Metropole Interpreting Services Bt.

  1025 Budapest, Utas u. 17/1.

  Cégünk fordítás, tolmácsolás területén tevékenykedik. Legyen szó bármilyen szakszövegről vagy szinkrontolmács biztosításról, mi minden helyzetben megálljuk a helyünket.


  Részletek
 • 5. Forditók Irodája

  1071 Budapest, Városligeti fasor 3.

  A Fordítók Irodája, egy fiatal, dinamikusan fejlődő csoport, mely képzett fordítókra, magas szakmai színvonalra és hosszú távú korrekt együttműködésre alapozza tevékenységét. A világ 54 nyelvén, 418 munkatárs garantálja a gyors, megbízható fordítói és tolmácsolási feladatok ellátását. Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szövegek fordítását hozzáértő szakember végezze el, a megrendelő igényeinek megfelelően.


  Részletek
 • 6. Helcz Attila egyéni vállalkozó

  3700 Kazincbarcika, Erdész u. 29.

  A vállalkozás 1992-ben alakult. A vállalkozás tevékenységi körébe tartozik többek között német és magyar nyelvű szövegek fordítása és tolmácsolása.


  Részletek
 • 7. E-Spell Non-Stop Fordítóiroda

  1137 Budapest, Újpesti rkp. 8.

  Cégünk fordítóirodát működtet. Vállaljuk többnyelvű internetes oldalak idegennyelvi karbantartását.


  Részletek
 • 8. Nivo Studio Kft.

  1136 Budapest, Pannónia u. 22.

  Cégünk szakfordító irodaként tevékenykedik.


  Részletek
 • 9. FLODA Kft.

  1054 Budapest, Zoltán u. 12.


  Részletek
 • 10. Nóra 99 Bt.

  1081 Budapest, Köztársaság tér 15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak