Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kereskedelmi épület tervezése

kifejezésre
1

Kereskedelmi épület tervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Intermanagement Iroda Kft.

  1191 Budapest, Ady Endre út 28.

  Az Intermanagement Iroda Kft. 1993-ban alakult, és azóta eredményesen működő, dinamikusan fejlődő mérnökiroda. Tevékenységi körében - az építőipari tervezés, beruházásbonyolítás és fővállalkozás terén - a magyar építőipari piac meghatározó szereplője.


  Részletek
 • 2. Invex Kft.

  9400 Sopron, Frangenburg u. 7.

  Az INVEX Tervező, Beruházó és Ingatlanforgalmi Kft. 1991. november 15-én alakult, családi vállalkozás formájában. Az ügyvezetők egyben az alapító tagok is - Kubinszky András és Kubinszkyné B. Zsuzsa. Kubinszky András okl. építészmérnök, vezető tervező szakmai gyakorlata több mint 25 évet ölel át, ebből 23 évig különböző formákban működő gazdasági társaságok vezetője volt. 2005. óta Győr-Moson-Sopron megyei Építész Kamarai küldött. Kubinszkyné B. Zsuzsa gazdasági mérnök, a kezdetektől fogva cégvezetői tevéke...


  Részletek
 • 3. Máva Plan Kft.

  2481 Velence, Meggyfa u. 1.

  A cég fő tevékenységi köre a magasépítőipar, ezen belül a generálkivitelezés, a tervezés és az építőanyag kereskedelem.


  Részletek
 • 4. Precíz Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  9700 Szombathely, Mátyás király u. 19/b


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak