Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kereskedelem finanszírozás

kifejezésre
1

Kereskedelem finanszírozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hanwha Bank Magyarország Zrt.

  1088 Budapest, Rákóczi u. 1-3.

  A Hanwha Bankot külföldi befektetők bevonásával 1990-en alapították Kultúrbank néven. A Banque Indosuez S.A. 1992-ben megvásárolta a bank többségi tulajdonát és a bank tevékenységét Banque Indosuez Hungary Rt. néven folytatta. 1996 februárjában a koreai Hanwha csoport lett a bank többségi tulajdonosa.

  A bank arra törekszik, hogy magas színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal elégítse ki a magánszemélyek, a vállalatok és az intézményi ügyfelek igényeit. A Hanwha Bank vállalati ügyfelei részére számlave...


  Részletek
 • 2. MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

  1051 Budapest, Nádor u. 31

  Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság működését meghatározó 2001. XX. törvény szerint a Banknak kizárólag a törvény mellékletében meghatározott stratégiai cégekben lehet 49%-ot meghaladó tulajdonrésze. Ennek alapján 2004. közepére megtörtént a portfoliótisztítás, az MFB tulajdonában kizárólag azok a társaságok maradtak, amelyek fejlesztési vagy fejlesztést segítő céllal működnek.

  Az MFB Bankcsoport létrejötte jelentős szinergiák érvényesítésére ad lehetőséget. A csoportszintű ...


  Részletek
 • 3. BANK OF CHINA (HUNGÁRIA) HITELINTÉZET ZRT.

  1054 Budapest, Szabadság tér 7.

  A Kínai Népköztársaság második legnagyobb bankja, a Bank of China 1997-ben nyitott Magyarországon képviseleti irodát. A magyar-kínai kereskedelmi kapcsolatok dinamikus fejlődésének köszönhetően a Bank of China leánybankot alapított Magyarországon, amely 2003. január óta működik.

  A bank fő tevékenységi köre:

  Magyarországon és a térség más országaiban tevékenykedő magánszemélyek, vállalkozások és intézmények pénzforgalmának a lebonyolítása;
  A közép-kelet-európai és azon belül a magyar-kínai kereskedele...


  Részletek
 • 4. CALYON BANK MAGYARORSZÁG ZRT.

  1051 Budapest, József nádor tér 7.

  A CALYON S.A. 2007-ben alapította meg a CALYON Magyarországi Fióktelepét, hogy Magyarországon is éljen az új jogi forma által biztosított előnyökkel. 2007. október 1-én a CALYON BANK MAGYARORSZÁG ZRT. eszközeit, forrásait, mérlegen kívüli követeléseit és -kötelezettségeit átruházta a fióktelepre. A CALYON BANK MAGYARORSZÁG ZRT. ? az 1992-ben alapított ? Crédit Lyonnais Bank Magyarország Rt. jogutódja. A Crédit Agricole-csoporton belül a vállalatfinanszírozási és befektetési banki tevékenységre hozták létre ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak