Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

kerámiatárgy

kifejezésre
1

Kerámiatárgy keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.

  Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. - Kerámiatárgy - Tudakozó.hu

  7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 37.

  A gyár alapítása 1852-re nyúlik vissza. Ekkor alapította Zsolnay Miklós a lukafai kemény cserép manufaktúrából a gyár ősét, a Zsolnay Keménycserép Manufaktúrát, amit 1854-ben a cég bejegyzést módosítva idősebbik fia, Ignác nevére íratott. Zsolnay Ignác 10 évig vezette a kezdetleges felszereltségű, kézi erőre berendezett üzemet. A csupán helyi piacra termelő, a kereskedelmi tömegáruk versenyétől elszegényedett fazekasokat (8-10 főt) foglalkoztató üzem kőedényeket, épületkerámiákat és vízvezetékcsöveket gyárt...


  Részletek
 • 2. Garai Kerámia

  6800 Hódmezővásárhely, Könyök u. 30.

  Cégünk 1996-ban alakult családi vállakozásként, mely 18 főt foglalkoztat. Fő profilunk a kézi festésű kerámiák készítése bérmunkában.


  Részletek
 • 3. Hetényi Vera (Verámia Bt.)

  2030 Érd, Búvár u. 9.

  1987 óta készítek figurális kerámiákat. Szívesen használom a porcelánt, a samottot, a fáradt színű mázakat, üveget és gyöngyöket. Figuráim stílustörténeti korhoz nem köthető ruhái, a faliképeim hátterében használt töredezett üveg - mint ablak egy képzeletbeli világra - és az ebbe a háttérbe rajzolt motívumok egyfajta időtlenség, az örök emberi érzések, a vágyakozás, a harmónia, a finomság, a bujkáló mosoly örökérvényűségének kifejezésére szolgálnak.


  Részletek
 • 4. Adu Adorján Kerámia Bt.

  2120 Dunakeszi, Blaha Lujza u.21.

  Cégünk kerámiákkal foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Varázskert Virág-Ajándék Üzlet

  8000 Székesfehérvár, Prohászka Ottokár út 57.

  A Varázskert Virág-Ajándék Üzlet virágküldő szolgálattal, ajándéktárgyakkal, teljeskörű kiszolgálással várja minden kedves vásárlóját.


  Részletek
 • 6. Floralia Virágüzlet

  1131 Budapest, Reitter F. u. 113.

  Üzletünk cserepes és vágott, élő, illetve műnövények készítésével és árusításával foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Mikron-Growing Kft.

  1102 Budapest, Maglódi út 12/b.

  Cégünk 10 éve működik az üvegáru kereskedelem területén. A Next és Kereskedőház magazinokban megtalálja hirdetésünket.


  Részletek
 • 8. Fornax-3 Kft.

  1072 Budapest, Csányi u. 4.

  Cégünk kerámiatárgyak készítésével és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Gorka Géza - Gorka Shop

  1111 Budapest, N/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak