Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kerámiafigura

kifejezésre
1

Kerámiafigura keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hetényi Vera (Verámia Bt.)

  2030 Érd, Búvár u. 9.

  1987 óta készítek figurális kerámiákat. Szívesen használom a porcelánt, a samottot, a fáradt színű mázakat, üveget és gyöngyöket. Figuráim stílustörténeti korhoz nem köthető ruhái, a faliképeim hátterében használt töredezett üveg - mint ablak egy képzeletbeli világra - és az ebbe a háttérbe rajzolt motívumok egyfajta időtlenség, az örök emberi érzések, a vágyakozás, a harmónia, a finomság, a bujkáló mosoly örökérvényűségének kifejezésére szolgálnak.


  Részletek
 • 2. Louis Galéria

  1027 Budapest, Margit krt. 51-53.

  "Az üzleti élet alapja a tisztességes és a becsületes üzlet". Ez a mottóm immár 22 éve. Az egész országban végeztem felvásárlói, szakértői tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minősítésű szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe vették. Szüleimtől tanultam a tisztességes üzleti szellemet, a szép szeretetét, a múlt tárgyi emlékeinek tiszteletét és megbecsülését.


  Részletek
 • 3. LORNYON Régiségkereskedés

  1085 Budapest, Üllői út 24.

  Festmények és miniatúrák (XIX-XX. századi kismesterektől), bronz- és ónszobrok, Gorka Géza, Kovács Margit, Rahmer, Komlós kerámiafigurák, antik üveg-, porcelán- (eozinmázas Zsolnay), ezüst-, ón- és réz díszműtárgyak, kézimunkák, régi bizsuk eladása és vétele.


  Részletek
 • 4. Grósz Játék Kft.

  3300 Eger, Régi Cifrakapu 26.

  Játék, kerámia, ajándék nagykereskedés és importőr.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak