Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

karmantyú

kifejezésre
1 | 2

Karmantyú keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Isoplus Távhővezetékgyártó Kft.

  Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. - Karmantyú - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Kunigunda u. 45.

  Az ISOPLUS európa szerte évente kb. 2500 km mennyiségben szállít csöveket DN 20-1000 mm-es tartományban.Ugyanúgy, mint beszállítóink termékei, a mi késztermékeink is átestek egy szigorú minőségellenőrző vizsgálaton.Termékeink a magas műszaki színvonal és igények miatt minden tekintetben megfelelnek az európai szabványok elvárásainak ugyanúgy, mint minden más érvényes szakági műszaki irányelveknek.


  Részletek
 • 2. Dplast Kft

  Dplast Kft - Karmantyú - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Ország út 12.

  D Plast ÉPÜLETGÉPÉSZET kis és nagykereskedelemi Kft.

  Cégünk 2003-ban alakult, azzal a célzattal, hogy nagykereskedelmi tevékenysége révén megismertesse és értékesítse hazai és külföldi gyártók ismert és kevésbé ismert termékeit.
  2007-ben Cégünk saját telephelyet vásárolt és ezen a telephelyen elkezdte a kiskereskedelmi tevékenységet.
  Telephelyünkön az épületgépészet számos terméke megtalálható és várjuk viszonteladók, kivitelezők, szerelők és a lakosság érdeklődését.

  Várjuk szeretettel Pomázon!...


  Részletek
 • 3. Pipecon Csőtechnika Kft.

  2049 Diósd, Kőbányai út 16.

  A PIPECON diósdi székhelyű magyar tulajdonú cég. 1988 óta van jelen a magyarországi csatornaépítésekhez szükséges műanyag alapú termékek gyártásában, forgalmazásában. Ezen túlmenően a KG-PVC, KD-EXTRA idomok (és ehhez hasonló alapanyagú) gyártása során keletkező PVC hulladék újrafeldolgozásával és piacképes termékek előállításával nagymértékben szerepet vállalunk környezetünk óvásában, megkímélésében.


  Részletek
 • 4. Mögáma Német-Magyar Műanyag és Gumi Feldolgozó Kft.

  6792 Zsombó, Szatymazi út 18.

  Jelenleg elsősorban hazai felhasználású termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozunk, különös tekintettel a Magyarországon forgalomban lévő tehergépkocsik és mezőgazdasági gépek nagy minőségi igényű gumi alkatrészeire, fékberendezéseinek tömítéseire.


  Részletek
 • 5. Hungaro-Rolling Bt.

  4024 Debrecen, Méliusz tér 11.

  Cégünk elsősorban csapágyakkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Dobos Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2481 Velence, Tulipán u. 6.

  Cégünk műanyag termékek előállításával foglalkozik, illetve nem számottevő mennyiségben gyárt fémszerelvényeket is.


  Részletek
 • 7. Dunainvent Kft.

  3530 Miskolc, Vörösmarty u. 49.

  A Dunainvent Kft. forgó tengelyek magasszintű üzemeltetésével, csapágyak, csapágyházak és tartozékaik forgalmazásával foglalkozik. Szerződött partnere vagyunk B.A.Z.-megyében az SKF Svéd Golyóscsapágy Részvénytársaságnak.

  Ebben a kapcsolatban magunk mögött tudhatjuk az SKF hatalmas kutatási, oktatási, műszaki hátterét.

  Üzleteink:
  3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 19.
  Tel/Fax: 49/341-116; 49/341-265
  e-mail: dunainvent@ominet.hu
  1149 Budapest, Angol u. 46.
  Telefon:1/383-0857; Fax: 1/252-8688
  e-...


  Részletek
 • 8. Hód-Vulkán Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Makói út Ipartelep

  Vállalkozásunk fő profilja műszaki gumiáruk gyártása. Termékeink döntő többsége a mezőgazdasági erőgépek, munkagépek, valamint tehergépjárművek gumialkatrészei, tömítései. Termékeink között ugyanúgy megtalálhatók az egyedi, mint a nagy sorozatszámú gyártmányok is.


  Részletek
 • 9. Alkarubber Kft.

  1173 Budapest, Határhalom u. 2.

  Üzemünk 1978-ban létesült nehézműszaki , illetve könnyűműszaki cikkek gyártására- préstechnológiával. 1996. július 1.-től önálló Kft.-vé alakultunk, nehézműszaki, illetve könnyűműszaki cikkek gyártására - préstechnológiával.
  Éveken keresztül olyan nagy gépgyárak beszállítói voltunk, mint a Vegyipari Gépgyár, Élelmiszeripari Gépgyárak, Kismotor- és Gépgyárak, Hajógyárak, valamint a Taurus Gumiipari Vállalat több gyára, DIGÉP.


  Részletek
 • 10. Majdányi Épületgépészeti Szaküzlet

  2510 Dorog, Bécsi út 3.

  Radiant kazán márkakereskedés, Kludi partneüzlet.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak