Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

kaputelefon javítása

kifejezésre
1

Kaputelefon javítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Erdei- Vill Kft.

  4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 19.

  Az építőipar illetve szerelőipar területén 1986 óta tevékenykedünk.Jelenleg a munka mennyiségétől függően 4-6 fővel dolgozunk, az építőipari villanyszereléstől az ipari épületek szerelésén át minden kivitelezésben partnerei vagyunk.


  Részletek
 • 2. Saskői János egyéni vállalkozó

  8200 Veszprém, Hóvirág u. 8.

  A biztonsági zárszerelés kiterjed új korszerű, több ponton záródó és hevederzárak beépítésére és javítására. Emellett vállalom hosszú élettartamú acélkulcs másolatok készítését is.


  Részletek
 • 3. Elektro Master Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

  7140 Bátaszék, Babits u. 47.

  Cégünk villanyszereléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Zöldfény Kft.

  1072 Budapest, Nyár u. 20.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik kaputelefonok értékesítésével, szerelésével, javításával, budapesti referenciákkal. Kérje ingyenes árajánlatunkat, akár számkódos, folyamatosan nyomvatartós vagy felcsengetős kaputelefonra van szüksége! KAPUTELEFONOK JAVÍTÁSA NON-STOP!


  Részletek
 • 5. Horváth és Tsa Minősített Villanyszerelő

  1188 Budapest, Tiszavirág u. 118/a

  Mindennemű villanyszerelési munkák, riasztók, kaputelefonok, új lakások, nyaralók villanyszerelése. Mindennemű építőipari munkák. Érintésvédelmi felülvizsgálat.


  Részletek
 • 6. Villanyszerelési Gyorsszerviz

  1142 Budapest, Szatmár u. 38/b.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak