Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

57 db találat

kőburkolat

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Kőburkolat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 31. Euro-Stone Kőfaragó és Feldolgozó Manufaktúra

  1183 Budapest, Üllői út 550.

  Az Euro-Stone Kőfaragó és Feldolgozó Manufaktúra mindent, ami természetes kövekből készülhet, a legmagasabb színvonalon egyedi igényeknek megfelelően kivitelez.


  Részletek
 • 32. EGÚT Egri Útépítő Zrt.

  3300 Eger, Deák F. u. 49.

  Az EGÚT Zrt. neve mára már országosan ismertté vált, és egyre több helyen találkozhatunk cégtábláinkkal.

  1996-tól, amióta a cég a COLAS csoport tagjává vált, dinamikus fejlődése piaci térnyeréssel és szakmai rangjának erősödésével járt együtt, s ez a hazai útépítés jelentős tényezőjévé tette.

  A forgalom növekedése, a kiemelt autópálya programokban kapott szerep magával hozta a szervezet átalakulását. Ahhoz, hogy a legjobb útépítő cégek között jegyezzék az EGÚT EGRI ÚTÉPÍTŐ Zártkörűen Működő Részvénytá...


  Részletek
 • 33. BIRÁCZ Bt. Térkőcentrum

  1182 Budapest, Üllői út 815.

  Az 1999.-ben családi vállalkozásként alakult Birácz Bt. napjainkra közepes kisvállalkozássá nőtte ki magát. A nemesített felületkiképzés területén a beton térkövek napjaink nélkülözhetetlen elemeivé váltak. A társaság célul tűzte ki az igényes vásárlóközönségtől az olcsót kereső vásárlóig az építtetők és kivitelezők teljeskörű kiszolgálását. Telephelyünkön bemutatókert és 1500 m2-es szabadtéri raktáron elrendezett készlet segít kiválasztani a megfelelő térköveket és kiegészítőket , felszíni vízelvezetőket t...


  Részletek
 • 34. Delap Kft.

  1095 Budapest, Tagló u. 11-13.

  Cégünk falburkoló anyagokat forgalmaz.


  Részletek
 • 35. Lugosi László egyéni vállalkozó

  4000 Debrecen, Ibolya u. 23.

  A vállalkozás kőfaragó munkákkal foglalkozik.


  Részletek
 • 36. Hungary VER$US Kft.

  1137 Budapest, Pozsonyi út 20.

  A Versus Kft. képviseli Magyarországon és néhány környező országban az INDUSPARQUET SA. brazil céget, amelynek neve a Versus-szal közösen ismerősen és jól cseng a magyarországi parketta forgalmazók és felhasználók körében.

  Az INDUSPARQUET SA. a világ vezető készparketta gyártója. Első a felületkezelt trópusi tömörfa parketták, padlók terén, így az USA-ban 2000 üzletben árulják termékeit.

  A Versus Kft. kizárólagos magyarországi importőrként az Indusparquet termékek széles skáláját forgalmazza. Kínálatu...


  Részletek
 • 37. Lohner Gábor egyéni vállalkozó

  7100 Szekszárd, Remete u. 1.

  Cégünk nemes- és műkőből bármilyen terméket legyárt.


  Részletek
 • 38. Kőgaléria Pécs

  7632 Pécs, 6-os út bevezető szakasz, Pécs-Vasas külterület

  Cégünk természetes kőburkolatok forgalmazásával, illetve előzetes megbeszélés alapján azok igény szerinti méretre vágásával foglalkozik. Termékeinket kérem tekintse meg weboldalunkon.


  Részletek
 • 39. Márkó 2001 Bt.

  4079 Debrecen, Fürj utca 33.

  A Márkó 2001 Bt. tervezéssel, kivitelezéssel és mélyépítéssel foglalkozik. Referenciát adunk: Nyíregyháza: Boda Kereskedőház - térburkolat; Flextronics Ipari Park - külső víz- és szennyvíz elvezetés; Polgár: Ipari Park - vízellátás, szennyvízelvezetés; Bojt-Hencida: összekötő út építés, vízépítés; M3-as autópálya vízépítése.


  Részletek
 • 40. Ruskica Kft.

  1107 Budapest, Fertő u. 14.

  A Ruskica Kft. 10 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar kőfeldolgozó iparban. Kezdetben a cég fő profilját a romániai Simérián bányászott fehér, illetve rózsás árnyalatú márvány nagykereskedelmi forgalmazása, valamint feldolgozása jelentette. Kínálatunk azóta kibővült a hazai piac legkeresettebb színes gránitjaival is.
  Vállalkozásunk önálló kófeldolgozó üzemmel rendelkezik, ahol a kőből előállított késztermékek, illetve félkésztermékek gyártása folyik. Az üzem felszereltsége és kapacitása a lakossági ig...


  Részletek