Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

küzdősport felszerelés

kifejezésre
1

Küzdősport felszerelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Arnold Gold Sport

  Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Szállás u. 36/b.

  Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Ennek köszönhetően a fejlett ipari országokhoz hasonlóan hazánkban is folyamatosan növekszik a sportszer és fitnesz termékek iránti érdeklődés; a kondicionáló termek és fitnesz szalonok látogatása mellett mind többen vásárolnak saját maguk számára is ilyen termékeket, amelyeket a piacvezető Arnold Gold Sport több éve gyárt és forgalmaz. Gépeink, sportszereink ideális lehetőséget biztosíta...


  Részletek
 • 2. Victor-Sport Kft.

  Victor-Sport Kft. - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu

  1065 Budapest, Nagymező u. 12.

  Cégünk küzdősport felszereléseket, ruházatot forgalmaz. Minden ami nélkülözhetetlen a pofozkodáshoz. Több világmárka teljes választéka.


  Részletek
 • 3. Székely Budo Sport Kft.

  Székely Budo Sport Kft. - Küzdősport felszerelés - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Wesselényi u. 47-49.

  A cég története még az 1700-as évekre nyúlik vissza, amikor az első hivatalos feljegyzés készült a Székely család bőrdíszműves és szíjgyártó tevékenységéről.
  A székely Budo-Sport 1985 óta foglalkozik harcművészeti felszerelések gyártásával és forgalmazásával, mely tevékenységet 1999. óta Kft. formában végzi.
  Büszkénk vagyunk arra, hogy cégünk az alapítástól fogva 100% - ban magyar tulajdonú.
  Kis- és nagykereskedelmi boltunkban harcművészeti ruhák, edző- és védőfelszerelések, budo fegyverek, szakkönyvek é...


  Részletek
 • 4. Zsigmond Árpád

  2030 Érd, Gárdonyi Géza u. 1/b

  JKA Shotokan rendszerű edzések folynak a Garyokaku Dojoban. Minden Kedves érdeklődőt szeretettel látunk, legyen az kicsi vagy Nagy, minden korosztály megtalálja a neki való edzést, karatetechnikát és Budo spiritet. Edzőink, Zsigmond Árpád 4.Dan és Nagy Varjas László 3.Dan Érden,mígNagyLóránt3.Dan-osMesterVeszprémbenfogadjaÖnt.

  Bővebb információt honlapunkun olvashat: www.garyokakudojo.eu

  A személyes találkozás reményében: Osu!

  JKA Shotokan rendszerű edzések folynak a Garyokaku Dojoban.

  Min...


  Részletek
 • 5. Fuji-Mae

  8200 Veszprém, Kőbánya u.6.

  Cégünk hosszas előkészítés után 2000. augusztusa óta foglalkozik a Fuji Küzdősport és Budo felszerelésekkel, kizárólagos importőrként.


  Részletek
 • 6. DRAGON SPORT KFT.

  1088 Budapest, Rákóczi u. 25.


  Részletek
 • 7. AIKI-SPORT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1149 Budapest, Pillangó park 16/A 7. em. 44.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak