Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

kültéri reklám

kifejezésre
1 | 2 | 3

Kültéri reklám keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SLS Média Kft.

  SLS Média Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Budaörsi út. 42.

  Az SLS Média Kft. a kül és beltéri led alapú képi megelenítést hozza el ügyfeleinek, a reklám és szórakoztató média valóságos forradalmát indítva útjára. Cégünk nemzetközi tapasztalatait és szakambereink szakmai tudását latba vetve, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kiváltsa a nehézkes,lassan és körülményesen frissíthető kültéri plakátokat, hirdetőtáblákat gyönyőrű, akár a teljes színskálát használó mozgó reklámfilmek, vagy valós időben frissíthető szöveges hirdetések megjelenítésére képes, ledes képernyő...


  Részletek
 • 2. Argon-Lux Kft.

  Argon-Lux Kft. - Kültéri reklám - Tudakozó.hu

  3531 Miskolc, Nap utca 21.

  1999 elején alakultunk. Telephelyünk Miskolc, Nap utca 21. szám alatt található. Jelenleg kilenc fő állandó munkatárssal dolgozunk. Cégünk fő profilja a különféle kül- és beltéri neonreklámok gyártása és tervezése a néhány cm-től az 5 X 25m-es tetőreklámokig. A tetőreklámok gyártását helyszínbiztosítással is vállalni tudjuk. Ezen munkák elvégézéséhez a Technolux, illetve a Neon Product gyártmányú üvegcsöveket, elektródákat, transzformátorokat, segédanyagokat, valamint Rösem gyártmányú plexiket, különböző PV...


  Részletek
 • 3. City Light Poster

  2092 Budakeszi, Vincellér u. 2

  Cégünk reklámberendezések tervezésével, gyártásával, kivitelezésével, gépkocsigrafikák, kül- és beltéri neonreklámok, világító és nem világító reklámtáblák, üzletportálok tervezésével, gyártásával és helyszíni szerelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Metróreklám Kommunikációs Kft.

  1143 Budapest, Stefánia út 1.

  A Metró Reklám Kommunikációs Kft. nyerte el a kizárólagos jogot, hogy hirdetéseket szervezzen a budapesti metró balusztrád és padló felületeire. Ezek a speciális reklámhordozók hatékony és költségkímélő kommunikációt biztosítanak a hirdetőknek, hiszen a metrón naponta több, mint 2 millió ember utazik.


  Részletek
 • 5. Print America Kft.

  1144 Budapest, Tihany u. 42-44.

  Quality is not an accident! Rövid határidős, nagyméretű reklámnyomtatványok minőségi kivitelezése szitanyomó technológiával.


  Részletek
 • 6. Outdoor Közterületi Reklámügynökség Rt.

  1097 Budapest, Illatos út 9/a.

  Az Outdoor elsősorban óriásplakátok készítésével és kihelyezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. MicroPress Stúdió

  3516 Miskolc, Ács u. 12.

  A cég nyomdai előkészítéssel, reklámgrafikával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Mahír Cityposter Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 121.

  A Mahir Cityposter hirdetőoszlopai immár 100 éve meghatározó szerepet töltenek be Magyarország városainak hirdetési életében. Célunk, hogy ezen berendezéseket a kor követelményeinek megfelelően, magas színvonalon kínáljuk ügyfeleink részére. Eszközeink elhelyezkedése révén hirdetőink üzenetét hatékonyan juttathatjuk el a megjelölt célcsoportokhoz.


  Részletek
 • 9. Dekart Reklám Kft.

  6400 Kiskunhalas, Szilády Á. u. 5-7.

  Vállalkozásunk 1993-ban Szivárvány Reklámműhely néven alakult, fő tevékenységünk kültéri reklámok készítése. Nevünk megváltozott, de minden más a régi...
  Vállalkozásunk 1993-ban Szivárvány Reklámmuhely néven alakult, fo tevékenységünk a kültéri reklámok készítése volt. Az eltelt évek során nagyon sok reklámtáblát, autófeliratot készítettünk, rengeteg reklámmal összefüggo feladatot oldottunk meg.
  A nevünk megváltozott, de a tapasztalat és a munka szeretete a régi. A korszeru alapanyagok, fejlettebb számít...


  Részletek
 • 10. Enig Design Kft.

  1119 Budapest, Mohai út 39.

  Cégünk reklám- és hirdetőtáblák készítésével foglalkozik.


  Részletek