Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

külső homlokzatfelújítás

kifejezésre
1

Külső homlokzatfelújítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dévalpin Ipari Alpintechnikai Bt.

  5510 Dévaványa, Mezőtúri út 8.

  Cégünk ipari alpintechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Kuz Alpin Bt.

  1124 Budapest, Fürj u. 1-3.

  Cégünk több éves szakmai tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére teljes körű és részleges homlokzat felújítással, tetők karbantartásával, különféle épületlakatos munkákkal, alpintechnika alkalmazásával. Törekvésünk, a minőségi munka mellett a biztonság és az emberi kapcsolatok megtartása, megrendelőinkkel és a társasházak lakóival egyaránt. Tisztelettel: egy emberközeli cég.


  Részletek
 • 3. Sziklop Kft.

  7627 Pécs, Marx út 94.

  Házon belül és kívül A-tól Z-ig! 1980-óta a lakosság szolgálatában.


  Részletek
 • 4. EK Kovács-Bau Építőipari Szolgáltató Kft.

  2000 Szentendre, Paprikabíró u. 8.

  Cégünk fő profilja házak, intézmények gépi vakolása, teljeskörű kivitelezése, külső homlokzatfelújítás, hőszigetelés, épületek bontása, átalakítása, tetőterek beépítése, irodaházak, raktárépületek, családi házak kivitelezése.


  Részletek
 • 5. Trnovszki Kereskedelmi Kft.

  2040 Budaörs, Pozsonyi út 12/1.

  Építőipari tevékenységeken belül az egész ország területén vállalunk a pincétől a padlásig komplett kivitelezést. Őrző-védő szolgálat az egész ország területén.


  Részletek
 • 6. Synthese Restaurátor Kft.

  1147 Budapest, Kerékgyártó u. 51.

  Múltunk számtalan műalkotása vár restaurálásra. Festmények, szobrok és kulturális javaink áldozatul esnek az idő rombolásának, vagy az emberi gondatlanságnak. Restaurálni annyi, mint megismerni, helyreállítani és gondozni. Elődeink romlandó anyagokkal próbálták megalkotni művészeti szándékaik lenyomatait, szépnek tartott ideáljaikat, vagy egyszerűen egy korszak divatját követték.
  A Synthese Restaurátor Kft. 1991-es megalakulása óta a legkülönbözőbb restaurátori feladatokkal került szembe. Alig van, olyan a...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak