Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

különleges játszóház

kifejezésre
1

Különleges játszóház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TRIM Játéktár

  TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu TRIM Játéktár - Különleges játszóház - Tudakozó.hu

  2049 Diósd, Jolán u. 11.

  1999 óta foglakozunk rendezvények szervezésével, lebonyolításával és eszközök bérbeadásával.

  2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett szabadidős rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására.

  2006-ra a több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkunk egységes színvilágban is kialakítható.

  A színvonalas lebonyolításhoz képzett szakembereink, EMI-TÜV engedéllyel rendelke...


  Részletek
 • 2. Kölyökpark

  Kölyökpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Fóti út 81/B.

  A KÖLYÖKPARK egy olyan újszerű és különleges szórakoztatópark, amely szakszerű felügyelettel nyújt vidám, játékos mozgási lehetőséget 1-12 éves gyermekek számára. Az összetett és intenzív, a gyerekek által szabadon választható, speciálisan megtervezett mozgássorozatok hozzájárulnak a mozgáskoordináció, reflex és egyensúlyérzék javításához. A KÖLYÖKPARK-ok megépítésénél elsődleges szempont volt a játék- és sporteszközök biztonságos rendszerének kialakítása az esztétikai követelmények maximális biztosításával...


  Részletek
 • 3. Elevenpark

  Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu Elevenpark - Különleges játszóház - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Hengermalom u. 19-21.

  Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, vidámpark és játszótér elemeivel. Ez az óriási játszóház egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás.

  Amivel várunk Téged: hatalmas, minde...


  Részletek
 • 4. Party Lufi Service Kft.

  7624 Pécs, Lotz Károly u. 14.

  Tevékenységi köreink: léggömb emblémázás, léggömb dekoráció, léggömbküldo szolgálat.A legkülönfélébb formájú latex gumi és fólia fémes léggömbökre vállalunk printelést, amely egy nagy tömörségu festékkel készült emblémázást, rendkívül éles kontúrt jelent.


  Részletek
 • 5. DERGER Kft

  4033 Debrecen, Budai Nagy Antal út 11


  Részletek
 • 6. Kincses Színház

  1106 Budapest, Gyakorló u. 13.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak