automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
különleges játszóház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

Budapest
1047 Fóti út 81/B.

Telefon: 30 4274478-5után
Telefon: 399-2059

Cégleírás:
A KÖLYÖKPARK egy olyan újszerű és különleges szórakoztatópark, amely szakszerű felügyelettel nyújt vidám, játékos mozgási lehetőséget 1-12 éves gyermekek számára. Az összetett és intenzív, a gyerekek által szabadon választható, speciálisan megtervezett mozgássorozatok hozzájárulnak a mozgáskoordináció, reflex és egyensúlyérzék javításához. A KÖLYÖKPARK-ok megépítésénél elsődleges szempont volt a játék- és sporteszközök biztonságos rendszerének kialakítása az esztétikai követelmények maximális biztosításával. A KÖLYÖKPARK-ban ingyenes mozgásterapeuta vizsgálat és tanácsadás működik, ahol várjuk a tanulási zavarokkal, a hiperaktivitással, a figyelemzavarral, autisztikus problémákkal a szülőket és a gyerekeket. A KÖLYÖKPARK szülinapi bulikat, névnapi ünnepségeket szervez és rendez, amelyben bohóc, bábos vagy lufihajtogató szórakoztatja a gyerekeket.

Hajdú-Bihar / Debrecen
4033 Budai Nagy Antal út 11


Nincs fotó

Budapest
1117 Hengermalom u. 19-21.

Telefon: 203-3022
Mobil: 20-222-8849
E-mail: info@elevenpark.hu

Cégleírás:
Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, vidámpark és játszótér elemeivel. Ez az óriási játszóház egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás.

Amivel várunk Téged: hatalmas, minden igényt kielégítő játszóház, trambulin, kalandpark, forma 1-es autók, krokodil, babasarok és pelenkázó, csúszdák, tekerős járgányok, mászófal, rendszeres gyerekprogramok, aktív játék programok gyerekeknek és felnőtteknek, születésnapi zsúr amikor csak akarod: tortával, ajándékokkal és óriási játékélménnyel korlátlan ideig. Az Elevenpark Étterem pedig finom, friss ételekkel kedvez mindenkinek.

Várunk szeretettel minden szórakozva pihenni vágyó családot!
Budapest
1106 Gyakorló u. 13.

Fax: 264-3219
E-mail: kincsesszinhaz@kincsesszinhaz.hu
Telefon: 263-0120
Telefon: 20/923-9015

Nincs fotó

Pest / Diósd
2049 Jolán u. 11.

E-mail: info@trim.hu
Fax: 23/382-093
Mobil: 70/335-1831

Cégleírás:
1999 óta foglakozunk rendezvények szervezésével, lebonyolításával és eszközök bérbeadásával.

2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett szabadidős rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására.

2006-ra a több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkunk egységes színvilágban is kialakítható.

A színvonalas lebonyolításhoz képzett szakembereink, EMI-TÜV engedéllyel rendelkező eszközeink és megbízható logisztikai hátterünk nyújtanak segítséget.

500nm-es raktárunk 1112 Budapest, Kőérberki út 1-3. alatt található. A gyors és rugalmas lebonyolítás érdekében 6db teherautó áll rendelkezésünkre a nap 24 órájában. Megrendeléseket az ország egész területén - egy időben többet is - teljesítünk. Bővebb információért kattintson weboldalunkraBaranya / Pécs
7624 Lotz Károly u. 14.


Cégleírás:
Tevékenységi köreink: léggömb emblémázás, léggömb dekoráció, léggömbküldo szolgálat.A legkülönfélébb formájú latex gumi és fólia fémes léggömbökre vállalunk printelést, amely egy nagy tömörségu festékkel készült emblémázást, rendkívül éles kontúrt jelent.
Nincs fotó

default box content

default box content

default box content

default box content

default box content