Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

különleges játszóház

kifejezésre
1

különleges játszóház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Elevenpark

  Weboldal: http://www.elevenpark.hu

  Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, vidámpark és játszótér elemeivel. Ez az óriási játszóház egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás.

  Amivel várunk Téged: hatalmas, minden igényt kielégítő játszóház, trambulin, kalandpark, forma 1-es autók, krokodil, babasarok és pelenkázó, csúszdák, tekerős járgányok, mászófal, rendszeres gyerekprogramok, aktív játék programok gyerekeknek és felnőtteknek, születésnapi zsúr amikor csak akarod: tortával, ajándékokkal és óriási játékélménnyel korlátlan ideig. Az Elevenpark Étterem pedig finom, friss ételekkel kedvez mindenkinek.

  Várunk szeretettel minden szórakozva pihenni vágyó családot!

 • 2. TRIM Játéktár

  Weboldal: http://www.trim.hu

  1999 óta foglakozunk rendezvények szervezésével, lebonyolításával és eszközök bérbeadásával.

  2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett szabadidős rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására.

  2006-ra a több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkunk egységes színvilágban is kialakítható.

  A színvonalas lebonyolításhoz képzett szakembereink, EMI-TÜV engedéllyel rendelkező eszközeink és megbízható logisztikai hátterünk nyújtanak segítséget.

  500nm-es raktárunk 1112 Budapest, Kőérberki út 1-3. alatt található. A gyors és rugalmas lebonyolítás érdekében 6db teherautó áll rendelkezésünkre a nap 24 órájában. Megrendeléseket az ország egész területén - egy időben többet is - teljesítünk. Bővebb információért kattintson weboldalunkra!

 • 3. Kölyökpark

  Weboldal: http://www.kolyokpark.hu

  A KÖLYÖKPARK egy olyan újszerű és különleges szórakoztatópark, amely szakszerű felügyelettel nyújt vidám, játékos mozgási lehetőséget 1-12 éves gyermekek számára. Az összetett és intenzív, a gyerekek által szabadon választható, speciálisan megtervezett mozgássorozatok hozzájárulnak a mozgáskoordináció, reflex és egyensúlyérzék javításához. A KÖLYÖKPARK-ok megépítésénél elsődleges szempont volt a játék- és sporteszközök biztonságos rendszerének kialakítása az esztétikai követelmények maximális biztosításával. A KÖLYÖKPARK-ban ingyenes mozgásterapeuta vizsgálat és tanácsadás működik, ahol várjuk a tanulási zavarokkal, a hiperaktivitással, a figyelemzavarral, autisztikus problémákkal a szülőket és a gyerekeket. A KÖLYÖKPARK szülinapi bulikat, névnapi ünnepségeket szervez és rendez, amelyben bohóc, bábos vagy lufihajtogató szórakoztatja a gyerekeket.

 • 4. Party Lufi Service Kft.

  Weboldal: http://www.partylufi.hu

  Tevékenységi köreink: léggömb emblémázás, léggömb dekoráció, léggömbküldo szolgálat.A legkülönfélébb formájú latex gumi és fólia fémes léggömbökre vállalunk printelést, amely egy nagy tömörségu festékkel készült emblémázást, rendkívül éles kontúrt jelent.

 • 5. Kincses Színház

  Weboldal: http://www.kincsesszinhaz.hu

 • 6. DERGER Kft

  Weboldal: http://www.derger.hu

Kapcsolódó kulcsszavak