automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
különleges játszóház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

Budapest
1047 Fóti út 81/B.

Telefon: 30 4274478-5után
Telefon: 399-2059

Cégleírás:
A KÖLYÖKPARK egy olyan újszerű és különleges szórakoztatópark, amely szakszerű felügyelettel nyújt vidám, játékos mozgási lehetőséget 1-12 éves gyermekek számára. Az összetett és intenzív, a gyerekek által szabadon választható, speciálisan megtervezett mozgássorozatok hozzájárulnak a mozgáskoordináció, reflex és egyensúlyérzék javításához. A KÖLYÖKPARK-ok megépítésénél elsődleges szempont volt a játék- és sporteszközök biztonságos rendszerének kialakítása az esztétikai követelmények maximális biztosításával. A KÖLYÖKPARK-ban ingyenes mozgásterapeuta vizsgálat és tanácsadás működik, ahol várjuk a tanulási zavarokkal, a hiperaktivitással, a figyelemzavarral, autisztikus problémákkal a szülőket és a gyerekeket. A KÖLYÖKPARK szülinapi bulikat, névnapi ünnepségeket szervez és rendez, amelyben bohóc, bábos vagy lufihajtogató szórakoztatja a gyerekeket.

Budapest
1106 Gyakorló u. 13.

Fax: 264-3219
E-mail: kincsesszinhaz@kincsesszinhaz.hu
Telefon: 263-0120
Telefon: 20/923-9015

Nincs fotó

Budapest
1117 Hengermalom u. 19-21.

Telefon: 203-3022
Mobil: 20-222-8849
E-mail: info@elevenpark.hu

Cégleírás:
Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, vidámpark és játszótér elemeivel. Ez az óriási játszóház egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás.

Amivel várunk Téged: hatalmas, minden igényt kielégítő játszóház, trambulin, kalandpark, forma 1-es autók, krokodil, babasarok és pelenkázó, csúszdák, tekerős járgányok, mászófal, rendszeres gyerekprogramok, aktív játék programok gyerekeknek és felnőtteknek, születésnapi zsúr amikor csak akarod: tortával, ajándékokkal és óriási játékélménnyel korlátlan ideig. Az Elevenpark Étterem pedig finom, friss ételekkel kedvez mindenkinek.

Várunk szeretettel minden szórakozva pihenni vágyó családot!
Baranya / Pécs
7624 Lotz Károly u. 14.


Cégleírás:
Tevékenységi köreink: léggömb emblémázás, léggömb dekoráció, léggömbküldo szolgálat.A legkülönfélébb formájú latex gumi és fólia fémes léggömbökre vállalunk printelést, amely egy nagy tömörségu festékkel készült emblémázást, rendkívül éles kontúrt jelent.
Nincs fotó

Pest / Diósd
2049 Jolán u. 11.

E-mail: info@trim.hu
Fax: 23/382-093
Mobil: 70/335-1831

Cégleírás:
1999 óta foglakozunk rendezvények szervezésével, lebonyolításával és eszközök bérbeadásával.

2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett szabadidős rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására.

2006-ra a több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkunk egységes színvilágban is kialakítható.

A színvonalas lebonyolításhoz képzett szakembereink, EMI-TÜV engedéllyel rendelkező eszközeink és megbízható logisztikai hátterünk nyújtanak segítséget.

500nm-es raktárunk 1112 Budapest, Kőérberki út 1-3. alatt található. A gyors és rugalmas lebonyolítás érdekében 6db teherautó áll rendelkezésünkre a nap 24 órájában. Megrendeléseket az ország egész területén - egy időben többet is - teljesítünk. Bővebb információért kattintson weboldalunkraHajdú-Bihar / Debrecen
4033 Budai Nagy Antal út 11


Nincs fotó

default box content

default box content

default box content

default box content

default box content