Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

környezetvédelmi beruházás

kifejezésre
1

Környezetvédelmi beruházás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ferró-Pent Kft

  Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Ferró-Pent Kft - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu

  2408 , Szabadság út 1.

  Tisztelettel tájékoztatjuk cégünk, a FERRO-PENT Kft. tevékenységérõl, mûködési területeirõl és referenciáiról.

  A FERRO-PENT Kft. fõvállalkozóként integrálja azokat a mérnöki szolgáltatásokat és kapacitásokat, amelyek egy komplex fõvállalkozás során berendezések és létesítmények megvalósításához szükségesek.

  Műszaki területei:

  - Mérnökiroda
  - Ipari beruházási üzletág
  - Környezetvédelmi üzletág

  A mérnökiroda az építõipari- és acélszerkezeti-, technol...


  Részletek
 • 2. Chermitechnik Pharma Kft.

  Chermitechnik Pharma Kft. - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu Chermitechnik Pharma Kft. - Környezetvédelmi beruházás - Tudakozó.hu

  1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.

  Társaságunkat a Richter Gedeon Rt. és a Chemitechnik Vegyipari Fejlesztő és Tervező Kft. alapította 1994 januárjában. Szervezetünk magját a Richter Gedeon Rt.-ből kivált akkori Üzemfejlesztési Főosztály alkotja, a maga harminc éves gyógyszeripari tapasztalatával.

  Társaságunknak - a gyógyszeripar mellett - tradicionális profilja létesítmények tervezése és kivitelezése a vegyipar és az élelmiszeripar területén. Az utóbbi néhány évben egyre szigorodó előírások miatt, a környezetvédelmi beruházási profil is ...


  Részletek
 • 3. Kraftszer Kft.

  1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

  A Kraftszer Kft. gazdaságilag megfelelő, műszakilag érett megoldásokat talált partnerei számára.


  Részletek
 • 4. OMS-HUNGARIA Kommunális Szolgáltató Kft.

  2890 Tata, Bacsó Béla út 37.

  Az OMS 85 éves működése során egyszerű és üzembiztos technológia kialakítására törekedett. A tervezés a magyar műszaki irányelvek és a német ATV alapján történik. Az ATV irányelvei szigorúbbak mint a jelenlegi magyar előírások, így a technológia a távlati vízminőség-védelmi követelményeknek is megfelel.


  Részletek
 • 5. Interaquatec Német-Magyar Környezetvédelmi Kft.

  3300 Eger, Dr. Hibay Károly utca 1.


  Részletek
 • 6. INO-VA Kft.

  9600 Sárvár, Sótonyi u. 5.

  Vállalkozásunk 1996. decemberében alakult ezen formában, de azt megelőzően is jelentős építőipari múltra tekinthet vissza.


  Részletek