Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

kórháztechnikai berendezés

kifejezésre
1

Kórháztechnikai berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Artéria 2000 Kft.

  Artéria 2000 Kft. - Kórháztechnikai berendezés - Tudakozó.hu

  1028 Budapest, Úrbéres u. 45.

  Cégünk olyan katalógusszerűen felépülő orvosi eszközöket magában foglaló szolgáltatás-rendszert kínál, amely kizárólag az orvosok számára elérhető banki szolgáltatás csomagot is ajánl.


  Részletek
 • 2. Pikosystem Zrt.

  Pikosystem Zrt. - Kórháztechnikai berendezés - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Paskál u. 60.

  A Pikosystem Zrt. Magyarország piacvezető cége a kórházi ágylámpasávok és nővérhívó-berendezések gyártása területén. Cégünk 1991-ben kezdte meg a világméretben is korszerű, csúcstechnikai színvonalat képviselő MEDIUM-501 típusjelű nővérhívó- és informatikai rendszer kifejlesztését.


  Részletek
 • 3. Arzenál Elektromechnikai Rt.

  4461 Nyírtelek, Dózsa Gy. út 121.

  A kórháztechnika területén bizonyítottan a legmagasabb elvárásoknak megfelelő elektronikai berendezéseket tervezzük és kivitelezzük megrendelőink részére.


  Részletek
 • 4. Szamos-H. Kft.

  1026 Budapest, Gyergyó u. 5.

  Cégünk vendéglátóipari, nagykonyhai és kórháztechnikai gépek és berendezések forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Praktiker Kft.

  1095 Budapest, Mester u. 87.

  A Praktiker az európai barkácsáruház-piac vezető vállalatai közé tartozik. A Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. a Praktiker konszern magyarországi tagja. Az első barkácsáruházunkat 1978-ban Luxemburgban építettük fel, az azóta eltelt időben több mint 20.000 embert foglalkoztató, csaknem 350 áruházból álló hatalmas barkácsáruházláncat hoztunk létre, amely kiterjed Németországra, Luxemburgra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Magyarországra, Romániára, Ukrajnára, Albániára és B...


  Részletek
 • 6. AGRIKON-ALFA Ipari és Kereskedelmi Kft

  6000 Kecskemét, Külső Szegedi út 136.

  Az AGRIKON-ALFA Kft. 1994 óta foglalkozik rozsdamentes nagykonyhai berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával.
  A kiváló minőséget szem előtt tartva - az angliai SISSONS cég, valamint a társaság szakembergárdájának több évtizedes gyártási kultúrájára alapozva - honosította meg termékelőállítását, a vendéglátóipari és kórháztechnológiai beruházások szolgálatába szegődve.
  Ma már az egyre bővülő termékválasztékot a cég nem tudja kizárólagosan a SISSONS Co. félkész termékeire építeni, ezért első...


  Részletek
 • 7. Mediplan Kórháztervező és Egészségügyi Fővállalkozó Kft.

  1011 Budapest, Hunyadi János út 13.

  A Mediplan Kft. Magyarország első magánvállalkozása, amely az egészségügyi és szociális intézmények korszerűsítéséért dolgozik. A vállalkozás 1983-ban jött létre, így 2003-ban ünnepeljük működésünk 20. évfordulóját.
  A MEDIPLAN GMK-ként jött létre, majd 1989-ben önálló Kft-vé alakult. Az azóta eltelt időben kiváló kapcsolatokat értünk el országszerte számtalan tervezőirodával, a medikai műszerek, eszközök, bútorok és egyéb eszközök gyártóival, a magyar egészségügy és a szociális intézmények tulajdonosaiva...


  Részletek
 • 8. Interelektronik Kft.

  1038 Budapest, Újpalotai út 12.


  Részletek
 • 9. ICOS Colussi Hungary Kft.

  1158 Budapest, Késmárk u. 9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak