Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

kézsebészet

kifejezésre
1

Kézsebészet keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház

  Weboldal: http://www.osei.hu

  Az Országos Sportegészségügyi Intézet ("Sportkórház") az Egészségügyi Minisztérium gyógyító-megelőző, szervezési-módszertani, irányító-továbbképző és tudományos-kutató alapintézménye.

 • 2. Kardirex Egészségügyi Központ

  Weboldal: http://www.kardirex.hu

  A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1993 óta nyújt egészségügyi szolgáltatást Győr-Moson-Sopron megye lakosainak. Jól képzett összeszokott kollektíva biztosítja a magas színvonalú definitív ellátást a járóbeteg szakellátás területén. Előzetes időpont egyeztetés teszi lehetővé a várakozási idő minimálisra csökkentését. A széleskörű szűrő-programok a betegségek korai felismerését és megelőzését célozzák meg. A Kardirex Egészségügyi Központ Győr város egyik központi kerületében található, a kiváló közlekedés és a jó parkolási lehetőség biztosítja a könnyű elérhetőséget. A megyén belül Csornán, Kapuváron, Sopronban kereshetik fel rendelőinket, valamint Mosonmagyaróváron a Kardirex Egészségügyi Központ Mosonmagyaróvár Kft., Zalaegerszegen pedig a Kardirex-Vitalitás Medic Kft. rendelőjét kereshetik fel ügyfeleink.

  Szolgáltatóként részt vesz a KARDIREX Önkéntes és Kölcsönös Egészségpénztár partnereinek ellátásában.

 • 3. Virányos Klinika

  Weboldal: http://www.viranyosklinika.hu

  Klinikánk 1994 óta működik a budai zöldövezetben, ahol kellemes környezetben fogadjuk betegeinket. Elsősorban rendelőintézet jellegű szolgáltatásokkal állunk betegeink rendelkezésére.
  Klinikánk teljeskörű szakorvosi ellátást nyújt. További információkért látogasson el weboldalunkra!

 • 4. Dr. Ferenczy József

  Weboldal: http://www.plasztika.org

 • 5. Magyar Kézsebész Társaság

  Weboldal: http://www.kezsebesz.hu

Kapcsolódó kulcsszavak